Pc almak için beklemelimiyim

smz.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Max 5600 TL bütcem var bunun 1400 TL monitör ben doların düşmesini beklemelimiyim sizce

Eheheh, Doların düşmesi mi? Eheheh. Hazır sistemleri bekliyorsan bekle. Bekleyemiyorsan kendin topla.

Dolar düşmeyecek hatta daha da artacak.

Hocam türkiye tarihinde doların düştüğü görülmedi bence o yüzden bekleme direk al ne alacaksan.
şubatta xbox one x 2500 TL'ye alacaktım daha da düşer diye almadım şuan 6k.

dostum beklemekten başka çaren yok gibi
bugün ben de gaming gecesinden toplarım diye düşündüm ama indirim dediğin şey yok denecek kadar azdı
doların yükselmesi pek iyi olmadı, fp bir sistem müjdesi verdi Apdullah bey biraz daha beklemeni öneriyorum

Dolar 7.50 de sabitlenir daha da düşmez gibi görünüyor. Sana verecegim tavsiye sistem toplayacaksan bekleme. Direk topla yani :). Düşer ucuza alırım diye düşünüyorsan hep zararlı çıkarsın. En erken 3-5 sene diyorum doların düşmesi için. 3 sene bekle istersen sen bilirsin :D

Max 5600 TL bütcem var bunun 1400 TL monitör ben doların düşmesini beklemelimiyim sizce
Bence direk al çünkü dolar daha da artacak. Ben mecburiyetten bekliyorum maalesef :( babamı ikna edene kadar dolar 7.50 olacak herhalde

Ben dolar 5.5 Lirayken dedim ohoo çok oldu bundan sonra daha yükselmez şimdi dolar oldu 7.3,İşin dolara kaldıysa yandın. Ne alacaksan hemen al. Benim 1 ay beklemem gerekiyor malesef. Şuan da alabilmeye için imkanım olsa şuan sipariş verirdim. En basiti dolar 4 ağustosta 6.93 şuan 7 ağustos 7.3 artış hızı inanılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,496
Üyeler
191,828
Son üye
Deniz Seyitoğlu
Geri