Zaman ilerliyor. Ne 2025i ciddi misiniz siz? Kaybolan yılları para ile alamazsınız.2025 de bu ekran kartı stok sorunu çip sorunu felan bitecektir bence fiyatlar o zaman düştüğünde almanız daha mantıklı olacaktır hem paranıza yazık olmaz şimdiki alacağınız PC nin 2 katı daha iyi PC alırsınız
Tamamen boş bir yorum yapmışsın2025 de bu ekran kartı stok sorunu çip sorunu felan bitecektir bence fiyatlar o zaman düştüğünde almanız daha mantıklı olacaktır hem paranıza yazık olmaz şimdiki alacağınız PC nin 2 katı daha iyi PC alırsınız
bence şimdilik apu topla sonradanekran kartı durumu düzelince ekran kartlıya dönüş yaparsınDA 5 gibi bir sistem arıyorum. Tabi bu fiyata zor ama sizce beklemelimiyim ? (1 veya 2 hafta max)
do re mi fa sol la sil2025 de bu ekran kartı stok sorunu çip sorunu felan bitecektir bence fiyatlar o zaman düştüğünde almanız daha mantıklı olacaktır hem paranıza yazık olmaz şimdiki alacağınız PC nin 2 katı daha iyi PC alırsınız
Hangi uni?Örneğin ben 3 ay önce PCaldım. Şuan üni 2 deyim. Evdeyim çoğunlukla. Her şey uzaktan sonuçta. 3 sene sonra okul bitiyor. Diş hekimliği 5 sene..
Okul bittikten sonra çalışma vs derken napacam o PC yi ben? İSterse yarı fiyatına düşsün. Bu geçen 3 yıl boyunca da hep youtube dan oyun videousu mu seyredecem?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şeye Rakam, TL ile bakmayın. Bu forumda kaç kere yazdım