Sıcaklıklar ne durumda acaba?Arkadaşlar merhabalar PC'de normal video izlerken veya oyun oynarken bi anda ekran donuyor 1-2 saniye ve ses titreme sesi geliyor sebebi nedir sizce?
GTX 1050 TiSSD sağlık durumunu, sıcaklık değerlerini, sistem parçalarını atar mısın.
crystal Dİsk info programı ile bakıyorum ben.GTX 1050 Ti
Ryzen 3 2200G
16 GB 3200 GB Ram
240 GB SSD
500 GB 5400 Rpm HDD
MSI A320M Grenade Anakart
Sıcaklık değerleri ekran kartı 51 derece olarak gözüküyor ssd sağlık durumunu nereden bakabilirim?
crystal Dİsk info programı ile bakıyorum ben.
SSD modeli nedir.
Windows SSD içerisinde değil mi?Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Pardon 120 GB'lık modeli olacaktıSandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet windows ssd'ye yüklü pc'yi alalı 4 sene olacakWindows SSD içerisinde değil mi?
Bir de ne kadar dolu.
Windows SSD içerisinde değil mi?
Bir de ne kadar dolu.
Termal macun değişimlerini yapıyorsun değil mi düzenli olarak. Bende de R3 1200 var hemen hemen aynı güçte işlemcilerimiz. Yükteki değerleri önemli. Bir de devamlı mı yapıyor yoksa yüksek çözünürlüklü videolarda bazen falan mı?Pardon 120 GB'lık modeli olacaktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet windows ssd'ye yüklü pc'yi alalı 4 sene olacak
Yani mesela şu anda twitch'de yayın izliyorum kalite 480 720 arası izlerken oldu youtube videolarını 1080p 720p izliyorum ondada oluyor oyunda tam oluyomuydu onu tam hatırlamıyorum farketmedim hiç ama oluyordur sanırsamTermal macun değişimlerini yapıyorsun değil mi düzenli olarak. Bende de R3 1200 var hemen hemen aynı güçte işlemcilerimiz. Yükteki değerleri önemli. Bir de devamlı mı yapıyor yoksa yüksek çözünürlüklü videolarda bazen falan mı?
Termal macun hiç değiştirmedim 2 senedirde format atmadım birde BIOS sıfırlamıştım normalde güncel bıos sürümünü yüklemiştim ama o geri silindi mesela ram slotu 4 olarak gözüküyor birde ram frekansını 3000'den 3200'e çektimTermal macun değişimlerini yapıyorsun değil mi düzenli olarak. Bende de R3 1200 var hemen hemen aynı güçte işlemcilerimiz. Yükteki değerleri önemli. Bir de devamlı mı yapıyor yoksa yüksek çözünürlüklü videolarda bazen falan mı?
Anladım SSD zaten sorunlu diye biliyorum. Sağlık durumu da %18'e düşmüş. Ancak bir hata yok gibi, aşağıları görmedim ama. 17K o SSD için gayet iyiYani mesela şu anda twitch'de yayın izliyorum kalite 480 720 arası izlerken oldu youtube videolarını 1080p 720p izliyorum ondada oluyor oyunda tam oluyomuydu onu tam hatırlamıyorum farketmedim hiç ama oluyordur sanırsam
Ram'e kendin bi OC yaptın yoksa sadece XMP mi açtın?Yani mesela şu anda twitch'de yayın izliyorum kalite 480 720 arası izlerken oldu youtube videolarını 1080p 720p izliyorum ondada oluyor oyunda tam oluyomuydu onu tam hatırlamıyorum farketmedim hiç ama oluyordur sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Termal macun hiç değiştirmedim 2 senedirde format atmadım birde BIOS sıfırlamıştım normalde güncel bıos sürümünü yüklemiştim ama o geri silindi mesela ram slotu 4 olarak gözüküyor birde ram frekansını 3000'den 3200'e çektim
SSD'de 20 GB boş yer var birde ssd çok mu kötü olmuş yani yakın zamanda bozulabilir mi %18 çok az değil m bir sorun oluşturur mu?Anladım SSD zaten sorunlu diye biliyorum. Sağlık durumu da %18'e düşmüş. Ancak bir hata yok gibi, aşağıları görmedim ama. 17K o SSD için gayet iyi
Dediğim gibi tam emin değilim. SSD çok doluysa ondan yapabilir.
Az ancak sağlığa bakarak kesin yorum yapmak doğru olmaz. Sorunu tam bilmiyorum benim eski bilgisayarımda da oluyordu. SSD'yi biraz daha boşalt 40-50gb boş yer olsun bir de o zaman dene. Bir de ne olursa olsun o termal macunları bi yenileSSD'de 20 GB boş yer var birde ssd çok mu kötü olmuş yani yakın zamanda bozulabilir mi %18 çok az değil m bir sorun oluşturur mu?