Neler Yeni

PC Aniden Kapanıyor Destek

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
kadir
O 70 derece tüm parçanın ortalama ısısı anladığım kadarıyla. Lokal ısı, nokta ısısı çok daha düşük ya da yüksek olabilir.
doğrudur hocam o kadar teknik bilgiye sahip değilim, var mıdır önerebileceğiniz bir program vs. nasıl anlarız sıcaklıkları?
RDR2 15 dakika yüke soktum herhangi bir sorun yok mesela, değerler şu şekilde.

Ekler

• IMG_0870.jpeg
    IMG_0870.jpeg
    3.3 MB · Hit: 7

Strekeos

80+
Video kayıt alabiliyorsanız kayıt alıp kapandığı sırada GPU ve CPU değerlerini paylaşabilirseniz daha net belli olur. Görseldeki oyun ekran kartına daha çok yük bindirmiş ve büyük ihtimalle ekran kartı lokal olarak fazla ısınıp kendini korumak için sistemi kapatıyor.
Ancak uzaktan yapılan muayene çok doğru olmayabilir bambaşka bir problem de olabilir.

doğrudur hocam o kadar teknik bilgiye sahip değilim, var mıdır önerebileceğiniz bir program vs. nasıl anlarız sıcaklıkları?
RDR2 15 dakika yüke soktum herhangi bir sorun yok mesela, değerler şu şekilde.
Isı değerleri normal gözüküyor, yükte iken o değerler gayet iyi, ekran kartı bu değerlerde kendini korumaya almaz eğer default ayarı değiştirilmediyse, eğer varsa olay görüntüleyicisinden kapandığı sırada sistemde gerçekleşen hataları buraya atabilir misin?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
kadir
olay görüntüleyicisinden kapandığı sırada sistemde gerçekleşen hataları buraya atabilir misin?
şuan 3 saattir aktif kullanıyorum kapanmıyor hocam mesela. Dün 2 kez yapmıştı, saçma sapan bir olay ben de anlam veremedim.
işlemcinin termal macununu değiştireceğim 7-8 aydır bakım yapılmıyor cs2 oyununda baya ısınıyor tahminimce.
Yaşanırsa tekrar yazarım buraya.

şuan 3 saattir aktif kullanıyorum kapanmıyor hocam mesela. Dün 2 kez yapmıştı, saçma sapan bir olay ben de anlam veremedim.
işlemcinin termal macununu değiştireceğim 7-8 aydır bakım yapılmıyor cs2 oyununda baya ısınıyor tahminimce.
Yaşanırsa tekrar yazarım buraya.
Kernel Power 41 hatasından şüphelendiğim için özellikle sordum. Siz denemenizi yapın ama dediğim yeri de bir ara kontrol edersiniz, özellikle kapanma yaşandıktan sonra hemen bakarsanız hata oluşmuşsa göreceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,953
Üyeler
171,678
Son üye
samuraiduran
Top Bottom