PC aniden kapanıyor

melihhd

80+
Reaksiyon skoru
3
PC açıkken aniden donuyor ve ekran, klavye, mouse, kulaklık her şey gidiyor ama kasadaki fanlar, ışıklar vb. her şey çalışmaya devam ediyor.

PC özellikleri;
AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD ayrıyeten eski pc den kalan hitachi 250gb hdd'yi takmıştım.

sdd den kaynaklı olabilir

PC açıkken aniden donuyor ve ekran, klavye, mouse, kulaklık her şey gidiyor ama kasadaki fanlar, ışıklar vb. her şey çalışmaya devam ediyor.

PC özellikleri;
AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD ayrıyeten eski PC den kalan hitachi 250gb HDD'yi takmıştım.
kardeş ne windows var sende

PC özellikleri;
AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD ayrıyeten eski PC den kalan hitachi 250gb HDD'yi takmıştım.
Kardeşim aynı ekran kartı bende de var rog strix modeli olan. Benimde aynı şekilde donup kitleniyor ekran kartının rgb rog ambleminde beyaz kırmızı ışık yanıp sönüyor ben 5-6 aydır çözemedim bu sorunu 2-3 güne bir yapıyor reset atmak zorunda kalıyorum hep.

Kardeşim aynı ekran kartı bende de var rog strix modeli olan. Benimde aynı şekilde donup kitleniyor ekran kartının RGB rog ambleminde beyaz kırmızı ışık yanıp sönüyor ben 5-6 aydır çözemedim bu sorunu 2-3 güne bir yapıyor reset atmak zorunda kalıyorum hep.
Aynen bende reset atmak zorunda kalıyorum çok sıkıcı bi durum ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,963
Üyeler
191,010
Son üye
realpatrickbateman
Geri