maça giriyordum gene mavi ekran verdiAna menüde normaldir bence maça girsene bi orda daha çok animasyon falan var
geçenlerde goodbyedpi yüklemiştim ondan olabilirmi?maça giriyordum gene mavi ekran verdi
Bence de yük altına girince mi mavi ekran veriyor yoksa yazılımsalmı diye deneen iyisi cyberpunk da denemek
5 6 dk yüksek ayarlarda gezdim dışarıda hiçbirşey olmadı ama nedense fps im düşmüş 1 gün önceye göre sanırsam discorda girmek için yüklediğim şeyden dolayı birde kaldırıp deneyeyimBence de yük altına girince mi mavi ekran veriyor yoksa yazılımsalmı diye dene
sistem özelliklerin ne amd ise driver sil yükle bi cidden donanımsal bi sıkınıt olmadığı zaman amd hep yazılımdan sıkınıtı çıkarıyor ben oyunlarda hemen drop yemeye başlasam driver sil yükle yapıyorum geçiyo5 6 dk yüksek ayarlarda gezdim dışarıda hiçbirşey olmadı ama nedense fps im düşmüş 1 gün önceye göre sanırsam discorda girmek için yüklediğim şeyden dolayı birde kaldırıp deneyeyim
sistemim i5 12400f rtx 4060 ti bi şans daha veriyorum coda deneyelim bakalımsistem özelliklerin ne amd ise driver sil yükle bi cidden donanımsal bi sıkınıt olmadığı zaman amd hep yazılımdan sıkınıtı çıkarıyor ben oyunlarda hemen drop yemeye başlasam driver sil yükle yapıyorum geçiyo