minidump ne nasıl alacağım?Minidump alıp üstteki arkadaşın dediği gibi minidumpı çözebilirsin.
battlenet de aynı sorun var sildim steame kurdum burdada aynı başka oyunlarda yok sadece cod da varsteam ise cod ise firma bir update getirdi ve bir daha da düzgün çalışmadı. Başka oyunlarda dene ve mavi ekran alırsan hata kodunu paylaş.
C:windows/minidump klasöründe dmp uzantılı olan en yeni olanı at eskisini atmaminidump ne nasıl alacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
battlenet de aynı sorun var sildim steame kurdum burdada aynı başka oyunlarda yok sadece cod da var
bi konuda görüp yaptım az önce ctrl + a yapıp oluşturduğun klasöre at diyordu yanlışmı yaptımC:windows/minidump klasöründe dmp uzantılı olan en yeni olanı at eskisini atma
C:windows/minidump klasöründe dmp uzantılı olan en yeni olanı at eskisini atma
güzelmiş hocam tek sıkıntı ben minidump dosyasyı okumayı bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa daha iyi olurbi konuda görüp yaptım az önce ctrl + a yapıp oluşturduğun klasöre at diyordu yanlışmı yaptım
minidump ne nasıl alacağım?
battlenet de aynı sorun var sildim steame kurdum burdada aynı başka oyunlarda yok sadece cod da var
Hocam Technopatta hesap açıp yapın. Orda bilenler var. Açcağınız konuyada “Turko35408”i etiketleyin son zamanlarda baya ilgileniyor. Kendiniz yapmak istersenizde program indirip yapabilirsiniz youtubeden bakarak.bi konuda görüp yaptım az önce ctrl + a yapıp oluşturduğun klasöre at diyordu yanlışmı yaptım
bi konuda görüp yaptım az önce ctrl + a yapıp oluşturduğun klasöre at diyordu yanlışmı yaptım
Call Of Duty kaynaklı mavi ekran veriyor. Call Of Duty'nin dosya konumuna git randgrid.sys diye bir dosya göreceksin. Onu sil. Sonra oyun dosyalarını doğrula bakalım. Eğer gene olmazsa oyunu kaldırıp tekrardan kur. Başka diskte Call Of Duty yok di mi?hocam bu seferde mavi ekran vermiyor oyuna girmeye çalışırken donuyor direk pc kapanıyor sanırım sileceğim deymez bu uğraşa yardımlarınız için sağolun
hocam keşke erken yazsaydınız sildim oyunu 2 gün önceCall Of Duty kaynaklı mavi ekran veriyor. Call Of Duty'nin dosya konumuna git randgrid.sys diye bir dosya göreceksin. Onu sil. Sonra oyun dosyalarını doğrula bakalım. Eğer gene olmazsa oyunu kaldırıp tekrardan kur. Başka diskte Call Of Duty yok di mi?
Sorun diskinizin sanal belleginden kaynaklaniyor bunu kapatıp tekrar deneyinçıkıyor ama görmeiyorum çok hızlı geçiyor
tekrar denedim şunu diyor UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP