Neler Yeni

Yardım PC boştayken işlemci %60 çalışıyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
reis sizin dediğiniz programı nasıl kuruyoruz ben kendime PC aldım eski laptop u kardeşime verdim ama içinde yüzlerce virüs vardır boşta %100 kullanıyor cpu yu nereden indireyim ona virüs programını
knkm malware bytes ın kendi sitesinden indir laptop u güvenli mod a al ve tarama yap çıkanları karantinaya al ve yeniden başlat sonra güvenli moddan çıkar cihazı ve sonra normal kullanmaya devam edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan özbek
Arkadaşlar selam,

Bilgisayarda hiçbir işlem yapmıyorken görev yöneticisini açtığımda işlemci %60 yükle çalışıyor. İşlemlerden baktığımda ''system'' isimli bir exe dosyası yapıyor bunu. Bulunduğu klasörü aç dediğimde system32 klasöründeki ''ntoskrnl'' isimli bir dosyayı gösteriyor. İnternetten baktım windows'un kendi dosyası olduğu söyleniyor. Ancak işlemcimin bilgisayarım boştayken bu kadar yüksek çalışmasını nasıl önlerim? Bu şekilde bir oyun açmaya kalksam biliyorum ki kasmaya başlayacak.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, aynı sorun benim bilgisayarımda var ama bende işlemci değil ram kullanıyor ve sadece oyuna girdiğimde oluyor. Ani fps droplar yiyorum ve aşırı kasıyor. Malwarebytes ile taradım 7 sorun tespit etti .karantinaya alıp sildim lakin hala devam ediyor.

Ekler

• 20210605_000708.jpg
    20210605_000708.jpg
    1.1 MB · Hit: 35
Top Bottom