Neler Yeni

Pc calisiyor Ekrana goruntu gelmiyor

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
Pc calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor ekstra mouse ve klavye calismiyor

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
İslemci fanı ekran kartının fanı varsa anakart fanı dönüyor mu

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Monitöre görüntü gelmiyor ise genellikle parça uyumsuzluklarında yaşanıyor. Yakın zamanda bir değişiklik yaptın mı parçalarda?

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Tahminimce o yüzden oluyor olabilir. Benim de başıma gelmişti eski parçalardan pc toplamıştım işlemci sıkıntı çıkarmıştı. Güç kaynağın ne kadar yeteri kadar gücü sağlıyor mu peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Ağdemir
Az önce ben de topladığım sistemimi kurdum. Sistemim:
Msi B450 a pro max ana kart
Msi Radeon rx 5700 xt gaming x ekran kartı
Amd r5 3600 işlemci
XPG 512 S40G SSD ve
XPG Spectrix D41 3200 2x8 ram
Ancak ben de hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Ekran kartı varken de alamıyorum yokken de. Ram slotlarını değiştirdim onlar da çözüme ulaştırmadı. Bu ramlerle bu sistemden görüntü alanlar var. Technopatta bu sistem kuruluyor ve çalışıyor. Genelde sorun ram de olabilir diyorlar. Amd destekli anakartlar genelde 1.2v ram voltajı kabul ediyorlarmış. Benim ramlerim 1.35v sizce problem burda olabilir mi? Birde anakartın desteklediği ram listesinin sitesine bir türlü giremedim bilenler paylaşırsa sevinirim.

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Amd r5 3600 işlemci
XPG 512 S40G SSD ve
Ancak ben de hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Ekran kartı varken de alamıyorum yokken de. Ram slotlarını değiştirdim onlar da çözüme ulaştırmadı. Bu ramlerle bu sistemden görüntü alanlar var. Technopatta bu sistem kuruluyor ve çalışıyor. Genelde sorun ram de olabilir diyorlar. Amd destekli anakartlar genelde 1.2v ram voltajı kabul ediyorlarmış. Benim ramlerim 1.35v sizce problem burda olabilir mi? Birde anakartın desteklediği ram listesinin sitesine bir türlü giremedim bilenler paylaşırsa sevinirim.
Ben de kendi çapımda eski parçalardan sistem toplamıştım. İnternetten baktığımda aynı parçalarla çalışsan sistem görmüştüm ama ben çalıştıramamıştım. Bazen sıkıntı yaratabiliyor ve büyük ihtimal senin sıkıntı ramlarda ama bu konuları daha iyi bilen birine danışmanı öneririm ben sadece kendi topladığım sistem üzerinde yorum yapıyorum.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Amd r5 3600 işlemci
XPG 512 S40G SSD ve
acaba Anakart daki görüntü portunami yoksa ekran kartında ki portami taktın?

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
hdmi yla da denedim(anakartın hdmi ına bağlıyorum), dvi portla da denedim fakat görüntü alamıyorum
dostum görüntü alamaman normal anakarttan görüntü alabilmen için işlemci nin dahili grafik olması gerek 3600 işlemci de bildiğim kadari ile yok ekran kartına takarsan görüntü alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,407
Üyeler
163,490
Son üye
commonder