Neler Yeni

Pc calisiyor Ekrana goruntu gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Ağdemir
Pc calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor ekstra mouse ve klavye calismiyor
hocam şöyle bir bilgiye ulaştım anakartın üzerinde boot, vga, ram, cpu diye yan yana yazan ışıkların yandığı bir kısım var (benim kartta kart power portunun yanında) kasanın power tuşuna basında bu ışıklara bir bak başlangıçta ram ışığın yanıyor mu? benimkinde yanmıyor ve bu da ram i okumadığı anlamına geliyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdmi yla da denedim(anakartın hdmi ına bağlıyorum), dvi portla da denedim fakat görüntü alamıyorum
ilk defa böyle bir şey duyuyorum hemen deneyio döneceğim

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ufuk
Arkadaşlar Bende vallahi pcyi cok bilmedigim icin ellemek de istemiyorum suan abim uyudugu icin birsey yaparim diye ram yaptim fln olmadi iyi geceler

Abim halleder

WrBllATOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat ERCAN
kardeşim biosda oynama yaptıysan fazla yapınca açılmaya biliyor. biosu sıfırlaman gereke bilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Ağdemir
dostum görüntü alamaman normal anakarttan görüntü alabilmen için işlemci nin dahili grafik olması gerek 3600 işlemci de bildiğim kadari ile yok ekran kartına takarsan görüntü alırsın
Hocam teşekkür ediyorum hakkaten ekran kartına taktığım zaman görüntü verdi. İlk defa böyle bir şey gördüm. Verdiğin bilgi için de ayrı teşekkür ederim sağ ol

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ufuk
kardeşim biosda oynama yaptıysan fazla yapınca açılmaya biliyor. biosu sıfırlaman gereke bilir.
Biosla alakasi bile yok biryerde sikinti var muhtelemen ekran karti sikinti cikardi muhtemelen 450watt ya psu rx 570 var bendede yetmiyor heralde ondandir daha once açıldı çünkü

Hocam teşekkür ediyorum hakkaten ekran kartına taktığım zaman görüntü verdi. İlk defa böyle bir şey gördüm. Verdiğin bilgi için de ayrı teşekkür ederim sağ ol
Keske benimkide olsaydi bee napalim kismet kolay gelsin sana

BALANCE

80+ Bronze
Overclock bilemi yapmaya çalıstın? Öyle bir şey yapmadıysanda pc kapat bios pilini sök çalıstır

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ufuk
Overclock bilemi yapmaya çalıstın? Öyle bir şey yapmadıysanda pc kapat bios pilini sök çalıstır
Yakisikli kardeşim hicbirsey yapmadim ekran kartindan sorun belliki overclock fln hicbirsey ellemedim (y)

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ufuk

gambler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Yılmaz
Az önce ben de topladığım sistemimi kurdum. Sistemim:
Msi B450 a pro max ana kart
Msi Radeon rx 5700 xt gaming x ekran kartı
Amd r5 3600 işlemci
XPG 512 S40G SSD ve
XPG Spectrix D41 3200 2x8 ram
Ancak ben de hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Ekran kartı varken de alamıyorum yokken de. Ram slotlarını değiştirdim onlar da çözüme ulaştırmadı. Bu ramlerle bu sistemden görüntü alanlar var. Technopatta bu sistem kuruluyor ve çalışıyor. Genelde sorun ram de olabilir diyorlar. Amd destekli anakartlar genelde 1.2v ram voltajı kabul ediyorlarmış. Benim ramlerim 1.35v sizce problem burda olabilir mi? Birde anakartın desteklediği ram listesinin sitesine bir türlü giremedim bilenler paylaşırsa sevinirim.
Sadece bir rami deneyerek slot değiştirerek dener misin

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ufuk

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
önemli değil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom