rookie27
80+ Gold
@İzolyÇalışanı bunu beğendiEn iyisi iade edip izoly almak .d
@İzolyÇalışanı bunu beğendiEn iyisi iade edip izoly almak .d
Djwkajkq@İzolyÇalışanı bunu beğendi
Sinirim bozuldu aglicam 16250tl verdimDjwkajkq
Şu an bu halde olsam random bile atamazdim sanırım.Djwkajkq
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinirim bozuldu aglicam 16250tl verdim
Sinirim bozuldu ne yapcam bilmiyorum iade etsem almazlarsa kullandın derlerse 21 gün bekleyemem okullar açılacak 21 güneŞu an bu halde olsam random bile atamazdim sanırım.
Geçmiş olsun
İade kabul ederler yasal yoldan hakkınız var.Sinirim bozuldu ne yapcam bilmiyorum iade etsem almazlarsa kullandın derlerse 21 gün bekleyemem okullar açılacak 21 güne
Galiba evet neyse yarın olsun da biİade kabul ederler yasal yoldan hakkınız var.
PC açılsın FPS darboğaz yapmıyor oyunlarda2k neden mantıklı darboğaz yapar o çözünürlükte perfonması tam vermez FPS kaybı yaşar.
Nasıl yapcam pili çıkardım cmos a metal tutturdumBirden çok sebebi olabilir, öncelikle BIOS sıfırla.
Sıfırladığına emin misin? Bir günde No Signal olayı çıkmaz. Kablo bağlantıları ve her şeyi kontrol et.PC açılsın FPS darboğaz yapmıyor oyunlarda
Nasıl yapcam pili çıkardım cmos a metal tutturdum
Sistemi sokup tekrar mi taksamSıfırladığına emin misin? Bir günde No Signal olayı çıkmaz. Kablo bağlantıları ve her şeyi kontrol et.
nasıl yapmıyor hocam 1080p monitörler de rtx darboğaz yapıyor.PC açılsın FPS darboğaz yapmıyor oyunlarda
Nasıl yapcam pili çıkardım cmos a metal tutturdum
Ekran kartını çıkartsan yeter. Kabloları da tekrar çıkarıp tak. Monitörün kablosunu da kontrol et.Sistemi sokup tekrar mi taksam