Neler Yeni

PC ÇÖZEMEDİĞİM SORUN

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Ali Kocaman
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bilgisayarımda çözemediğim bir sorun var altta yazıp anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarım genelde boot ekranında kalıyor 5-6 dakika bazen 10 dakika sonra açılıyor.

Belli süre sonra pc çalışırken uygulamalar açılmamaya başlıyor kapatıncada yine boot ekranında uzun kalıyor.

Bilgisayarım başlat sekmesinden, alt+f4 veya kasada bulunan power tuşuyla hiçbir şekilde kapanmıyor yeniden başlamıyor, power tuşuna basılı tutuğ gücü kesmem gerekiyor

Kaç defa 0 dan format attım ssd yeni aldım daha 3 aylık bir ssd Samsung SSD 980 Evo.

etrafa sorduğumda psu kaynaklı arıza olabilceğini söylüyorlar ama diğer parçalardan bişey çıkar mı diye korkuyorum.
bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
fre
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bilgisayarımda çözemediğim bir sorun var altta yazıp anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarım genelde boot ekranında kalıyor 5-6 dakika bazen 10 dakika sonra açılıyor.

Belli süre sonra pc çalışırken uygulamalar açılmamaya başlıyor kapatıncada yine boot ekranında uzun kalıyor.

Bilgisayarım başlat sekmesinden, alt+f4 veya kasada bulunan power tuşuyla hiçbir şekilde kapanmıyor yeniden başlamıyor, power tuşuna basılı tutuğ gücü kesmem gerekiyor

Kaç defa 0 dan format attım ssd yeni aldım daha 3 aylık bir ssd Samsung SSD 980 Evo.

etrafa sorduğumda psu kaynaklı arıza olabilceğini söylüyorlar ama diğer parçalardan bişey çıkar mı diye korkuyorum.
bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar
biosun güncel miydi

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
TAHA KOÇAK
Sistem bilginiz nedir?

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
yunuseren
bios pilini çıkar bi 5-10 dk bekle sonra tekrar dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Ali Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem bilginiz nedir?
Ryzen 3 3100
Msi Armor GTX 1660 6gb
kingston hyperx 8x2 3000mhz
Msi b450m a pro max
Samsung 980 Evo
seagate 1tb hdd
Xigmatek 500w psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd çakma olabilir mi
Sanmam, Hepsiburada yetkili satıcısından aldım. Kontrol edebilceğim bir uygulama var mı?

bios pilini çıkar bi 5-10 dk bekle sonra tekrar dene
Tamamdır deneyeceğim

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
fre
Ryzen 3 3100
Msi Armor GTX 1660 6gb
Msi b450m a pro max
Samsung 980 Evo
seagate 1tb hdd
Xigmatek 500w psu

Sanmam, Hepsiburada yetkili satıcısından aldım. Kontrol edebilceğim bir uygulama var mı?

Tamamdır deneyeceğim
bi bilgisayarci veya int kafeye gidersen sorunlu parçayı bulurlar evde yedek parçan olmadiği icin sorunu bulman zor

Ryzen 3 3100
Msi Armor GTX 1660 6gb
Msi b450m a pro max
Samsung 980 Evo
seagate 1tb hdd
Xigmatek 500w psu

Tamamdır deneyeceğim
m2yi söküp hddye format deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Ali Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi bilgisayarci veya int kafeye gidersen sorunlu parçayı bulurlar evde yedek parçan olmadiği icin sorunu bulman zor

m2yi söküp hddye format deneyebilirsin
mesela hocam şuanda crystaldiskinfo yu kurmak için aplikasyona çift tıklıyorum tepki yok.

mesela hocam şuanda crystaldiskinfo yu kurmak için aplikasyona çift tıklıyorum tepki yok.
Ve hiçbir uygulama şuanda açılmıyor steam vs.

Top Bottom