YiğitAysul
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alabilirdim 5600x için iyi bir anakart olarakYo gömmedim aynı anakartı bende kullanıyorum da gereksiz işte
Ne alabilirdim 5600x için iyi bir anakart olarakYo gömmedim aynı anakartı bende kullanıyorum da gereksiz işte
Bence yeterli 5600x. Hangi ekran kartini kullanıyorsunuz ?Sizce iyi mi? yapmışım yoksa 5800x mi almaliydim ?
Piyasadan dolayı gt1030 sonra rx6700xt veya 3070 almayı düşünüyorumBence yeterli 5600x. Hangi ekran kartini kullanıyorsunuz ?
Bios’u güncellemek için eski bir işlemci bulma imkanın varsa B450M S2H önerirdim, eski işlemci yoksa B550-A ProNe alabilirdim 5600x için iyi bir anakart olarak
Sistemde yükseltme yapmak istediğinizde anakartı değiştirmenize gerek kalmaz rahat olursunuz. Fakat zaten gayet iyi bir sistem toplamışsınız.5600x ve b550 gaming carbon wifi yi birlikte kullanıyorum acaba bana anakartimin üst model olmasının ne artıları olur ?
Teşekkür ederimSistemde yükseltme yapmak istediğinizde anakartı değiştirmenize gerek kalmaz rahat olursunuz. Fakat zaten gayet iyi bir sistem toplamışsınız.
Kesinlikle b550 almak daha mantıklı sam özelliği içinBios’u güncellemek için eski bir işlemci bulma imkanın varsa B450M S2H önerirdim, eski işlemci yoksa B550-A Pro
Acelem yok benim ama bakıyorum uygun oluyor bazenAmazon JP den ucuza 3060 alan arkadaşlar vardı. Oradan bakmanızı öneririm. Belki daha ucuza bulursunuz 3070 i.
B550 b450 den kat kat iyi bence deTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle b550 almak daha mantıklı sam özelliği için
Bazı modeller daha kötü.B550 b450 den kat kat iyi bence de
Arkadaş piyasadan dolayı 5600x gibi bir işlemciyle gt 1030 kullanıyor o yüzden dostum. Bende öneri verdim.Ne alaka?
Birde a pro da BT ve wifi yok ve benim için önemli unsurlar bu parçalar en az 200 TL ediyorBios’u güncellemek için eski bir işlemci bulma imkanın varsa B450M S2H önerirdim, eski işlemci yoksa B550-A Pro
Ucuza kaçmamak lazım .Bazı modeller daha kötü.