Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Mesajı düzenledim.ne yaparız
Mesajı düzenledim.ne yaparız
ama su sekilde bişey var nwidia uzerinden bazı ayarlar yaptım ondan sonra olmustuDisk ya da RAM kaynaklı oluyor büyük ihtimalle.
tamamdır o sekildede denerim yarın olmadı burdan yanıtlarım size yineDisk ya da RAM kaynaklı oluyor büyük ihtimalle. Eğer sorun gene olursa bu XMP Profile 1 yerini Default Profile olarak ayarlayıp kaydedip çık ve tekrardan kontrol et, sistemde sıkıntı olup olmayacağını.
O zaman o tetikledi sorunları, başta deseydin ya bunuama su sekilde bişey var nwidia uzerinden bazı ayarlar yaptım ondan sonra olmustu
bu işlemci kısmından 3060 secmistimO zaman o tetikledi sorunları, başta deseydin ya bunu. DDU ile kaldırıp yüklemen yeterli olurdu.
Bunlara dokunmana gerek yok hocam.bu işlemci kısmından 3060 secmistimdaha fazla guc veriyormuş sanırım nwidia ayarlarını kullan falan yaptım denetim masasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu işlemci kısmını 3060 yapmıstım
bundan kaynaklı diyosunuz yani bende berk rip izliyodum unlost fln ordan gordumBunlara dokunmana gerek yok hocam.
DDU ile tamamen kaldırdın dimi?duzelmedi maaleseff
ya
format attımDDU ile tamamen kaldırdın dimi?
XMP'yi kapatıp test eder misin?format attım
deneyecegimXMP'yi kapatıp test eder misin?
xmp acık suan bişey yasamıyorum yasarsam kapatırımdeneyecegim
İNTERNETTEN KAYNAKLI DA OLURMUdeneyecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:
xmp acık suan bişey yasamıyorum yasarsam kapatırım
Rekabetçi oyunsa İnternet kaynaklı gecikme olabilir. O an Packet Loss değerlerine bakmalısın yanlışım yoksa.İNTERNETTEN KAYNAKLI DA OLURMU