Neler Yeni

Yardım PC DE FIFA 22 SORUNU

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Bilgisayarda FIFA 22 yi açamıyorum origine giriş yapıyorum olmuyor Steam çalıştırılıyor deyip çalıştırmıyor kaç gündür uğraşıyorum ne yapmam gerek ?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Baran
Bilgisayarda FIFA 22 yi açamıyorum origine giriş yapıyorum olmuyor Steam çalıştırılıyor deyip çalıştırmıyor kaç gündür uğraşıyorum ne yapmam gerek ?
Sil yükle yada eanin uygulamadan gir

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Baran
44gb gg mi olsun yani 1 kere sildim düzeldi geri girmiyor yine az kaldı iade edeceğim oyunu
Origini sil yükle yanlış yazmışım EA nin kendi uygulamasindanda giriliyor

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Baran

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
1. Origin ve Steam komple kapatın. 2. Başlat Çalıştır (Windows+R) + %programdata% yazarak Origin klasörünü bulun, LocalContent klasörü ve content yazan dosya hariç diğer ne varsa silin. 3. Başlat Çalıştır (Windows+R) + %appdata% yazarak Origin klasörünü bulun ve içeriği tamamen silin. Daha sonra Fifa'yı kendi .exe dosyası üzerinden açmayı deneyin. Sorun tamamen UPDATE sonrası Origin ve Steam arasındaki uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Bu işlemle sorun çözüldü, umarım sizin sorununuz da aynı adımlarla çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam farklı bir forumdan buldum bu çözümü denedim işe yarıyor.

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Origin ve Steam komple kapatın. 2. Başlat Çalıştır (Windows+R) + %programdata% yazarak Origin klasörünü bulun, LocalContent klasörü ve content yazan dosya hariç diğer ne varsa silin. 3. Başlat Çalıştır (Windows+R) + %appdata% yazarak Origin klasörünü bulun ve içeriği tamamen silin. Daha sonra Fifa'yı kendi .exe dosyası üzerinden açmayı deneyin. Sorun tamamen UPDATE sonrası Origin ve Steam arasındaki uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Bu işlemle sorun çözüldü, umarım sizin sorununuz da aynı adımlarla çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam farklı bir forumdan buldum bu çözümü denedim işe yarıyor.
Hocam tam anlayamadım videosu var mı

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Hocam tam anlayamadım videosu var mı
YOk hocam malesef. Ben özetleyeyim isterseniz. Programdatadan originin içindeki Local content dışında herşeyi silin sonra apptada dan origini silin ve fifaya giriş yapın.

Top Bottom