https://www.vatanbilgisayar.com/wd-500gb-blue-sata-3-0-560mb-okuma-530mb-yazma-3d-nand-ssd-disk.html reis bende bu var 500gb bilgisayar 9 saniyede açılıyor AMA bilsisayarı kapattan degilde direk fişini sökünce elektrik gidince veya şartel atınca 1 2 dakikada açılıyor onarma yapıyor sanırım psu 80 plusbilgisayarımda sandisk ssd plus 240 gb ssd var ancak bilgisayarım çok geç bir sürede 55 saniyede açıldı bugün her zaman böyle olmuyor bazen çok hızlı bazen geç açılıyor niye böyle oluyor ?
bilgisayarı gece kapattıktan sonra elektrik fln kesilince veya şartel atarsa bir şey olmasın diye psunun şartelini kapatıyorum ondan olabilir mi (elektrik kesilmesi ve şartel atması fazla gerçekleşti 1 ay önceye kadar ondan bunu yapıyorum hatta 7 kere fln PC çalışırken şartel attı ama ondan öncede böyleydi)
hard disk varda neyin bilmiyorumssd mi var sizde de ve PC yeni mi
Peki bu durum ne zamandır var??
Bu biraz imkansız bende şuan imzayı değiştirmedim ama firecuda 5000 okuma olan model var 6 saniye sürüyor HDD ile o kadar kısa açılması imkansız.Benim sistemde ise HDD var 8 saniye sürüyor. Kronik sıkıntılı olduğundan oluyordur.
Sağol.. yanlış bilgi için üzgünüm...Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
fast boot mu açık ?Benim sistemde ise HDD var 8 saniye sürüyor. Kronik sıkıntılı olduğundan oluyordur.
Laptop kullanıyorum ve açılıyor. İçinde HDD olduğuna %99999999999999999999999999 eminimBu biraz imkansız bende şuan imzayı değiştirmedim ama firecuda 5000 okuma olan model var 6 saniye sürüyor HDD ile o kadar kısa açılması imkansız.
Emin degilim fakat ben de yeni öğrendim @keremcnsz24 sağolsunPeki bu durum ne zamandır var??
O SSD'nin yavaşlama gibi sorunları vardı sanırsambilgisayarımda sandisk ssd plus 240 gb ssd var ancak bilgisayarım çok geç bir sürede 55 saniyede açıldı bugün her zaman böyle olmuyor bazen çok hızlı bazen geç açılıyor niye böyle oluyor ?
bilgisayarı gece kapattıktan sonra elektrik fln kesilince veya şartel atarsa bir şey olmasın diye psunun şartelini kapatıyorum ondan olabilir mi (elektrik kesilmesi ve şartel atması fazla gerçekleşti 1 ay önceye kadar ondan bunu yapıyorum hatta 7 kere fln PC çalışırken şartel attı ama ondan öncede böyleydi)