Olmaz hocam.Saç kurutma makinesi kullansam olurmu hocam ama soğuk hava modu yok
Hocam elektrikli süpürge ile tozları çeksem nasıl olur yakında hiç kompresör cü yokOlmaz hocam.
![]()
Reidan Hava 650w Pc Temizleme Hava Kompresörü Körüğü Üfleme Çekme Makinesi Bilgisayar Elektrikli Körüğü - Fiyatı, Yorumları
Hava 650w Pc Temizleme Hava Kompresörü Körüğü Üfleme Çekme Makinesi Bilgisayar Elektrikli Körüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Böyle bir şey olması gerekir yada yakınlarda yıkamacı varsa kompressörle hava tutturun.
Parçalara zarar vermeden gözle görülür tozları alabilirsiniz ama fanlardaki toz pislik gitmez hava tutmadan.Hocam elektrikli süpürge ile tozları çeksem nasıl olur yakında hiç kompresör cü yok
hocam cözdüm sorunu sorun egzoz fandaymış fanı söküp mi makına yağı döktüm arka kısmından ve sorun çözüldüParçalara zarar vermeden gözle görülür tozları alabilirsiniz ama fanlardaki toz pislik gitmez hava tutmadan.
Kompressörcü bulmanıza gerek yok. Her oto yıkamacıda mevcut.
Geçmiş olsun.hocam cözdüm sorunu sorun egzoz fandaymış fanı söküp mi makına yağı döktüm arka kısmından ve sorun çözüldü