PC den gelen garip ses

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar.Sabah derse girmek için pc mi açtım herhangi bir sorun yoktu.Aradan 5 dakika geçtikten sonra sanki fana bir şey takılmış gibi ses çıkarmaya başladı açtım kapattım düzelmedi.Pcnin içini açtım temizledim yine düzelmedi.Aşağıya sesin videosunu koyuyorum.Şimdiden yardımlar için teşekkürler.
VİDEO

Sesin nerden geldiğini anlayabildin mi? Kesik kesik geliyor. Fana çarpıyor bir şey belli.

Merhabalar.Sabah derse girmek için pc mi açtım herhangi bir sorun yoktu.Aradan 5 dakika geçtikten sonra sanki fana bir şey takılmış gibi ses çıkarmaya başladı açtım kapattım düzelmedi.Pcnin içini açtım temizledim yine düzelmedi.Aşağıya sesin videosunu koyuyorum.Şimdiden yardımlar için teşekkürler.
VİDEO
Ekran kartından geliyor gibi

İlk önce sesin nereden geldiğine baksan? Ama bence psudan geliyor başka bileşen bu kadar ses çıkarmaz

Sesin kaynağını açıkçası hala anlamış değilim ya ekran kartından yada psu dan ama neden böyle bir ses çıkarmaya başladı.Ve şuan pc yi resledim ses yok ama her an ses çıkarabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sesin nerden geldiğini anlayabildin mi? Kesik kesik geliyor. Fana çarpıyor bir şey belli.
İyice temizledim içini herhangi takılan birşeyde göremedim

VİDEO
ya PSU dan yada egzoz fanlardan geliyordur

Fanların birine kablo çarpıyor olabilir iyice bak.

Şu anlık problem düzeldi yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.

Tekrardan ses geldi ve kesin olarak sesin kaynağı psu dan geliyor.PC yi itopyaya gerimi götürsem?

VİDEO
bu gibi mi

bunun gibiyse psu fanında sıkıntı vardır

bu gibi mi

bunun gibiyse psu fanında sıkıntı vardır
İlk videodaki gibi şiddetli bir sesi yok (ilk olduğunda ses tıpatıp aynısıydı) biryere sürtüyo oalbilir demişsiniz işin garip kısmı yaklaşık aradan 2 saat geçti tekrar ses yapıyor kapayıp açınca 2 saat ses yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri