Neler Yeni

Pc donuyor ne yapmam gerek

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
Kurmaz kendin windows baştan kurmalısın ama beraber kurarız seninle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu al
Ssd taktırmak için pc ciye götürcem direk ona kurdurtayım.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
o ssd kronik sorunlu zaten bir ara indirime girmesine ragmen yuzune bile bakmadim. garanti barsa gonder ucret iadesi al. ucuz dramsiz pny,kingston,gigabyte oneririm. dramli pahali samsung, kingston dramli olan vardi sanirim onlara bakabilirsin

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
Kurmaz kendin windows baştan kurmalısın ama beraber kurarız seninle

Bunu al

Harddisk durumu nasıl bu arada ? Ssd ölü ama harddisk iyi mi?
Harddisk %100

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Ssd taktırmak için pc ciye götürcem direk ona kurdurtayım.
Hocam sakin. Kendin çok rahat takarsin beraber takarız hatta. Bosuna para verme allah aşkına

o ssd kronik sorunlu zaten bir ara indirime girmesine ragmen yuzune bile bakmadim. garanti barsa gonder ucret iadesi al. ucuz dramsiz pny,kingston,gigabyte oneririm. dramli pahali samsung, kingston dramli olan vardi sanirim onlara bakabilirsin
Kioxia 550 tl ama dramlı 500 gbsi

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Hocam sakin. Kendin çok rahat takarsin beraber takarız hatta. Bosuna para verme allah aşkına

Kioxia 550 TL ama dramlı 500 gbsi
o ssd lronik sorunlu diye biliyordum cabuk bozulur. adata su630, kioxia, James Donkey sata olanlar kronik sorunluydu onermiyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
o ssd lronik sorunlu diye biliyordum cabuk bozulur. adata su630, kioxia, James Donkey sata olanlar kronik sorunluydu onermiyoruz
Eski üretimleri kronik sorunluydu şuan kioxia g2 ve bu model tutulan modellerden

Eski üretimleri kronik sorunluydu şuan kioxia g2 ve bu model tutulan modellerden
Ayrıca sandisk plus ve kingston a400lerde de kronik firmware sorunu var hocam onlar çok daha kötü hâlâ bile

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
bilgisayarinin m2 destegi varsa alabilir kioxia m2 sorunlu degil ben m2 desteklemiyorsa sata olanlari kronik diyorum. gerci bos pcie yeri varsa donusturucuyle kullanabilir pcie to m2 satin alabilir ucret tabi yine yukselir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom