Neler Yeni

Pc durup duruken uygulama açıyo

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Ne zaman indirdiğimi bilmediğim bu uygulamaları açıyo. Format atmayada üşeniyorum açıkcası yüklemek çok uzun sürücek internetim o kadar iyi değil.Virüs bulaşmış olabilirmi kaspersky dan taramalar yaptım birşry çıkmadı neyle alakalı olabilir. açtığı uygulama AMCAP.Normalde 6-7 sekme açıyo bi anda.Başka bir uygulama daha var ama adını unuttum birdaha ekrana çıkarsa atarım

1732285752800.png

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan
Webcam uygulaması bu program ekle veya kaldırdan kaldırabilirsin yada görev yöneticisi+başlangıçta açılan uygulamalardan kapatabilirsin arka planda hangi uygulamaların çalışabileceğini seçindende kapatabilirsin

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Webcam uygulaması bu program ekle veya kaldırdan kaldırabilirsin yada görev yöneticisi+başlangıçta açılan uygulamalardan kapatabilirsin arka planda hangi uygulamaların çalışabileceğini seçindende kapatabilirsin
kapattım ve tüm bunla alakalı programları sildim.Tekrar olursa akşam formatlarım eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaldırmama rağmen şimdi yeniden çıktı
dün win11 güncelledim baya bi uzun sürdü ondan sonra olmaya başladı.Yine farklı dosyalarıda sildim.Amcap heryere dağılmış dosyalarda

Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan
kapattım ve tüm bunla alakalı programları sildim.Tekrar olursa akşam formatlarım eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaldırmama rağmen şimdi yeniden çıktı
dün win11 güncelledim baya bi uzun sürdü ondan sonra olmaya başladı.Yine farklı dosyalarıda sildim.Amcap heryere dağılmış dosyalarda
Win11 de özellik olarak mecburi olabilir izinlerle alakalı olabilir

Top Bottom