rebelmoves
80+ Bronze
bellek tazeleme ram değil mi memtest yapın bi
buyrun hepsiyle yaptım.Error scan yapsana ama hızlı olanı değil gelişmiş yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hız düşük gibi geldi crystaldiskmark ile hız testi yapsana bide
ramlerede bakıcam ama mesela hardiskten rami tetikliyebiliyormuş ondan dolayı harddiskten şüpheleniyorum.bellek tazeleme ram değil mi memtest yapın bi
ramlerede bakıcam ama mesela hardiskten rami tetikliyebiliyormuş ondan dolayı harddiskten şüpheleniyorum.bellek tazeleme ram değil mi memtest yapın bi
Pek HDD den kaynaklı sorun göremedim, bad sector testi yapmayı deneyebilirsiniz. Bunun için bütün gün sistemin açık kalması gerekebilir ama.buyrun hepsiyle yaptım.
ramlerede bakıcam ama mesela hardiskten rami tetikliyebiliyormuş ondan dolayı harddiskten şüpheleniyorum.
ramlerede bakıcam ama mesela hardiskten rami tetikliyebiliyormuş ondan dolayı harddiskten şüpheleniyorum.
ben bi ramlerle falan uğraşırım. birde genellikle heo valorant oynarken geldi başıma valorantla alakalı olabilirmi ? yalnız zaten bu aralar sadece valorant oynuyorum belki tesadüftür.Pek HDD den kaynaklı sorun göremedim, bad sector testi yapmayı deneyebilirsiniz. Bunun için bütün gün sistemin açık kalması gerekebilir ama.
Oyun HDD kuruluysa, SSD aktarmani öneririm bir de öyle deneyin.ben bi ramlerle falan uğraşırım. birde genellikle heo valorant oynarken geldi başıma valorantla alakalı olabilirmi ? yalnız zaten bu aralar sadece valorant oynuyorum belki tesadüftür.