Neler Yeni

PC ekranı oyun oynarken arada gidiyor

F4T1H55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih süleyman Şahin
merhaba yaklaşık 1.5 ay önce bilgisayarımın ekran kartı işlemci ve anakartını değiştirdim ve bu değişimden sonra oyun oynadığım esnada pc bazen ekranı gidiyor ve restart atıyor bazen ise restart atmıyo manuel kpatıp açıyorum. ekran gittikten sonra ankartta vga ışığı yanıyor sorunu tam anlamadım ekran kartının testlerini yaptım furmark kullandım occt kullandım onlarda hiçbir sıkıntı olmadı psu mu yetersiz kalıyor diye şüpheye düştüm çünkü 600w fakat 12v kanaldan 480w veriyor sadece acaba sorunu yaşayan başka biri veyatta çözümü nasıl olur bilen varmı
sistem;
ryzen 5 5600
msı b550m pro vdh anakart
16 gb ram
xfx rx 7600xt
kingston nv2 500gb m2 sdd
seagate 1tb 2.5 hdd
frisby 600w psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Yuzarsef
psu yetersiz geldi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Tunahan Özler
merhaba yaklaşık 1.5 ay önce bilgisayarımın ekran kartı işlemci ve anakartını değiştirdim ve bu değişimden sonra oyun oynadığım esnada pc bazen ekranı gidiyor ve restart atıyor bazen ise restart atmıyo manuel kpatıp açıyorum. ekran gittikten sonra ankartta vga ışığı yanıyor sorunu tam anlamadım ekran kartının testlerini yaptım furmark kullandım occt kullandım onlarda hiçbir sıkıntı olmadı psu mu yetersiz kalıyor diye şüpheye düştüm çünkü 600w fakat 12v kanaldan 480w veriyor sadece acaba sorunu yaşayan başka biri veyatta çözümü nasıl olur bilen varmı
sistem;
ryzen 5 5600
16 gb ram
xfx rx 7600xt
seagate 1tb 2.5 hdd
frisby 600w psu
Valla aynı sorun bendede var çözebilen varmı?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
sistem;
ryzen 5 5600
16 gb ram
xfx rx 7600xt
seagate 1tb 2.5 hdd
frisby 600w psu
Bencede psu hocam

F4T1H55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih süleyman Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu yetersiz geldi bana.
bende öyle düşünüyorum çünkü normal kullanımda saatlerce kullanıyım hiçbir sıkıntı yok fakat bazen oyuna giriyorum biraz zaman geçiyor ve ekran gidiyor her zaman yapmıyor fakat yapınca ne olduğunu anlaması zor oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede psu hocam
yani inşsallah psu dur yılbaşından sonra verimliliği yüksek kaliteli bişey alıcam inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Yuzarsef
bende öyle düşünüyorum çünkü normal kullanımda saatlerce kullanıyım hiçbir sıkıntı yok fakat bazen oyuna giriyorum biraz zaman geçiyor ve ekran gidiyor her zaman yapmıyor fakat yapınca ne olduğunu anlaması zor oluyor
Ondan oluyor büyük ihtimalle güç yetmediği için kapatır pc yi otomatik

Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Yuzarsef
PC tamamen kapanmıyor en başta sadece ekran gidiyor kasa çalışıyor bazen de restart atıyor ekran gittikten sonra
işte aynı mantık güç yetmediği için ekran gidip gelir ekran kartına güç yetmez çünkü reset atar çünkü statik yapar veya yine güç yetmediği için sistem otomatik restart atar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,705
Üyeler
163,704
Son üye
trigger
Top Bottom