SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar sürekli kullandigim ethernet kablosunu pc goruyor ama internet yok bir anda oldu nasil cozebilirim ?
Format attinmi veya driver sildinmiArkadaşlar sürekli kullandigim ethernet kablosunu pc goruyor ama internet yok bir anda oldu nasil cozebilirim ?
Hayir hocam normal kullaniyordum asetto corsa oynuyodum bi anda baglanti kesildi modemi resetledim kabloyu tak cikar yaptim ama olmadiFormat attinmi veya driver sildinmi
Nasiii? Hattında internet olduğunu doğrular mısın?Arkadaşlar sürekli kullandigim ethernet kablosunu pc goruyor ama internet yok bir anda oldu nasil cozebilirim ?
Knk modeme reset at veya ethernet kablosunun uc kısmına ufle yavaşça veya modeme ve PC ye iyi taktığına emin ol bunları dene olmazsa tekrar sorArkadaşlar sürekli kullandigim ethernet kablosunu pc goruyor ama internet yok bir anda oldu nasil cozebilirim ?
Hocam internet var su an bu mesaji telefondan wifi uzerinden yaziyorum sorunsuz ve kasadaki yesil ve sari internet isiklari da yaniyor.Nasiii? Hattında internet olduğunu doğrular mısın?
Hocam modeme reset attim ethernet kablosunun ucunu temizledim kablonun yerini degistirdim tak cikar yaptim sorun hala devam etmekte (kasadaki yesil ve sari internet isiklari yaniyor)Knk modeme reset at veya ethernet kablosunun uc kısmına ufle yavaşça veya modeme ve PC ye iyi taktığına emin ol bunları dene olmazsa tekrar sor
Hocam internet var su an bu mesaji telefondan wifi uzerinden yaziyorum sorunsuz ve kasadaki yesil ve sari internet isiklari da yaniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam modeme reset attim ethernet kablosunun ucunu temizledim kablonun yerini degistirdim tak cikar yaptim sorun hala devam etmekte (kasadaki yesil ve sari internet isiklari yaniyor)
Hocam laptopum yok ancak telefondan ac kapa yapinca wifiyi sorun olmuyorLaptop dan wifi ac kapa yapar mısın kısa yollarla
Yani TLF da cekiyorsa wifi sorun kabloda olma ihtimali var ya da PC de ethernet ayarlarında YouTube da bunla ilgili videolar var onları izleyip ethernet ayarlarına girip önce devre dışı bırakıp etkinlestirebilirsinHocam laptopum yok ancak telefondan ac kapa yapinca wifiyi sorun olmuyor
Hocam durduk yere kablonun bozulacagini sanmiyorumYani TLF da cekiyorsa wifi sorun kabloda olma ihtimali var ya da PC de ethernet ayarlarında YouTube da bunla ilgili videolar var onları izleyip ethernet ayarlarına girip önce devre dışı bırakıp etkinlestirebilirsin
Hocam ağ sıfırlama yapiyim mi ?Yani TLF da cekiyorsa wifi sorun kabloda olma ihtimali var ya da PC de ethernet ayarlarında YouTube da bunla ilgili videolar var onları izleyip ethernet ayarlarına girip önce devre dışı bırakıp etkinlestirebilirsin
Nasıl hallettin hocamHocam durduk yere kablonun bozulacagini sanmiyorum
Arkadaslar sorun devam ediyor ne yapmaliyim ?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaslar yardim lazim yok mu bilen
Hocam ağ sıfırlama yapiyim mi ?
tamam arkadaşlar hallettim teşekkürler
Hocam sanırım ağ ayarlarını resetlemiştim veya Pc yi yeniden başlatmıştımNasıl hallettin hocam
Geçmiş zaman tam hatırlayamıyorum hocam kusura bakmayınNasıl hallettin hocam