Neler Yeni

pc fiyatları ne zaman düzelir ?

mhmt13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet fatih ünal
Bence artık bu soru sorulmamalı. Arkadaşlar yıllardır bu ülkede yaşayan birisi bu sorunun cevabını zaten biliyordur. Bu ülkede neyi alırsan o gün kar edersin demektir. İşler iyice kötüye gidiyor. Ekonomi kötü, ürünlerin üretim sıkıntıları kötü. Bugün al 300-500 fazla mı vereceksin mecbur vereceksin arkadaşım. Şu gün böyle olacak bu gün böyle olacak diye bir şey yok. Nerede gördün aylar sonra binlerce lira indirime giren bir ürün? Yazık eder vaktini harcarsın. Al gitsin. Bu iş bu kadar basit. Keyifli forumlar.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
rica ederim iyi akşamlar
3400g nin valorant testlerine baktim da çok düşük gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence artık bu soru sorulmamalı. Arkadaşlar yıllardır bu ülkede yaşayan birisi bu sorunun cevabını zaten biliyordur. Bu ülkede neyi alırsan o gün kar edersin demektir. İşler iyice kötüye gidiyor. Ekonomi kötü, ürünlerin üretim sıkıntıları kötü. Bugün al 300-500 fazla mı vereceksin mecbur vereceksin arkadaşım. Şu gün böyle olacak bu gün böyle olacak diye bir şey yok. Nerede gördün aylar sonra binlerce lira indirime giren bir ürün? Yazık eder vaktini harcarsın. Al gitsin. Bu iş bu kadar basit. Keyifli forumlar.
haklısın da işte yapıcak bişey yok

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Evet ülkenin ekonomisi son yıllarda kötü fakat fiyatların ana sebebi mining yani global, amazon.de ye de girsen gtx 1660s ler 500-600 euro

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
başka videoda gayet yüksek 130 140fps anlamadim bende bi kaç tane daha bakiyim atarim
Mesaj otomatik birleştirildi:

izledigim videoda sikinti varmış diğer videolarda gayet normal çok teşekkürler kral cok yardimci oldun <3
o izlediğin video tek kanal 8 gb ram apu da verim almak için çift kanal ram olucak ve mhzleri yüksek olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom