pc fiyatları ucuzlar mi

bedirrhan

80+
Reaksiyon skoru
50
ilerleyen dönemlerde pc fiyatları ucuzlarmı seçim vakti geliyor zaten ucuzlar mı ?

Performansa göre %10-%20 ucuzlar bence ama dolar kuru çok önemli. Bıçaksırtı yani

Ucuzlar diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor? Temenni sanırım

Yani ben hiçbir şeyin ucuzladigini görmüyorum tamamen dolarla alakalı arada bı firsat yakaladın mi yapıştır geç.

secimden sonra her sey uçar bence secimden once alin ne aliyosaniz

Önümüzde son 20 yılın en büyük kaos dönemlerinden biri var. Piyasalar, borsalar allak bullak. Dolar Euro desen yerinde sayıyor. Düşeceğini sanmıyorum.

Ucuzlar diyen arkadaşlar hayal aleminde yaşıyor.

ilerleyen dönemlerde pc fiyatları ucuzlarmı seçim vakti geliyor zaten ucuzlar mı ?
önümüz seçim iki ihtimallide doların çıkacağı ön görülüyor fiyatlar kalırmı bu şekilde bilmem ama düşeceğini pek sanmıyorum şahsi fikrim tabi ki

4060 çıkınca 3000 serisi ucuzlar ama diğer parçalar ucuzlayacağını fazla sanmam. dolar çıksa dahi ucuzlamak yerine fiyatı sabitlenir oda binevi ucuzlar gibi bişe :D hadi hayırlısı

4060 çıkınca 3000 serisi ucuzlar ama diğer parçalar ucuzlayacağını fazla sanmam. dolar çıksa dahi ucuzlamak yerine fiyatı sabitlenir oda binevi ucuzlar gibi bişe :D hadi hayırlısı
4060 ne zaman çıkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,384
Üyeler
185,090
Son üye
Elifcetcet
Geri