Çözüldü✓ PC Formatlarken Kapandı

Reaksiyon skoru
4
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarı Sıfırlamaya Karar Vermiştim Sıfırlarken %30 da iken elim kabloya çarptı bilgisayar kapandı yeniden açtığımda böyle bir şey diyor (klavye ve mouse
IMG20231020214038.jpg
çalışmıyor tuş basamıyorum)

USB'yı yeniden tak. En son BIOS'tan 1. sırada onu seçtiysen direkt okur.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye çalışmıyor nasıl girebilirim
pc nin kapatma tuşuna 25 sn falan bas sonra pc yi aç flash takılı şekilde boot tuşu neyse ona bas gerisini biliyosundur

USB'yı yeniden tak. En son BIOS'tan 1. sırada onu seçtiysen direkt okur.
Biostan yapmam lazımda klavye çalışmıyor ki biosa gireyim

pc nin kapatma tuşuna 25 sn falan bas sonra flash takılı şekilde boot tuşu neyse ona bas gerisini biliyosundur
Tamam

Tamam
Yok hacı giremedim aynı ekran halen

pc nin kapatma tuşuna 25 sn falan bas sonra pc yi aç flash takılı şekilde boot tuşu neyse ona bas gerisini biliyosundur
Klavye çalışmıyor normalde ışığı yanardı şimdi yanmıyor USB yerini değiştirdim halen aynı kulaklık ve mousede yanmıyor

Tamam

Yok hacı giremedim aynı ekran halen

Klavye çalışmıyor normalde ışığı yanardı şimdi yanmıyor USB yerini değiştirdim halen aynı kulaklık ve mousede yanmıyor
garip walla

Klavye çalışmasına gerek yok, Format öncesi BIOS'tan USB'ni 1.sıraya aldıysan o hala ordadır.
Bilgisayarı kapat, USB'yi tak sonra pc'yi aç. Format ekranı gelmiyorsa en basitinden yarın sabah bir bilgisayarcıya götür..

Klavye çalışmasına gerek yok, Format öncesi BIOS'tan USB'ni 1.sıraya aldıysan o hala ordadır.
Bilgisayarı kapat, USB'yi tak sonra pc'yi aç. Format ekranı gelmiyorsa en basitinden yarın sabah bir bilgisayarcıya götür..
Almamıştım işte canımız sağolsun bilgisayarcıya götüreceğim yardımınız için teşekkürler yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,577
Üyeler
190,767
Son üye
şükran
Geri