Neler Yeni

pc geliştirme öneriniz

Safarova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet kaya
ekran kartını yükseltmek asıl amacım komplike şekilde yükseltmek istiyorum
sistemim şu şekilde
i5 10400f
asus rog strix 1650 super
msi b460m-a pro
crucial ballistix (2x8) 16 gb ram 3200 mhz
samsung 970 evo m2 ssd (1 adet ssd alacağım onun için de önerilerinizi bekliyorum)
corsair carbide kasa içinde 550 w 80 + psu ile almıştım
bütçemin şu an 20 k kadar olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:

cerkes_gamer55

80+ Bronze
sistemim şu şekilde
i5 10400f
msi b460m-a pro
samsung 970 evo m2 ssd (1 adet ssd alacağım onun için de önerilerinizi bekliyorum)
Hocam nasıl bir yükseltme düşünüyorsunuz? Yani tam olarak ne değişecek? Ekran kartı, işlemci vs. Belirtirseniz güzel olur

asko56

80+ Silver
sistemim şu şekilde
i5 10400f
msi b460m-a pro
komple sistemden kurtul ne alırsan al üzer bu ssitem intel sistem oldugu için 2.elde i7 ler ve i9 ler astronomik seviyede fayiş fiyatlar satman lazım sistemi yeni sistem alman daha mantıklı olucaktır

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
sistemim şu şekilde
i5 10400f
msi b460m-a pro
Aşko kuşko reyizin dediğine katılıyorum. Komple elden çıkartıp yeni bi sistem almak daha mantıklı geldi bana da

cerkes_gamer55

80+ Bronze
asıl olarak ekran kartı hocam
Hocam kusura bakmayın dün geç olduğu için hemen dönemedim. Aslında iyi bir sisteminiz var; rtx3060 8GB vb. Bir karta geçiş yapabilirsiniz. Ama bana kalırsa sistemi hazır 20k bütçeniz varken diğer hocalarımın da söylediği gibi komple satarak am5 ddr5 bir sisteme geçiş yapın. Üstüne paranız kalacaktır, kalan parayla da daha iyi bir monitör, ekipman vb. Şeyler de alabilirsiniz.

Safarova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kusura bakmayın dün geç olduğu için hemen dönemedim. Aslında iyi bir sisteminiz var; rtx3060 8GB vb. Bir karta geçiş yapabilirsiniz. Ama bana kalırsa sistemi hazır 20k bütçeniz varken diğer hocalarımın da söylediği gibi komple satarak am5 ddr5 bir sisteme geçiş yapın. Üstüne paranız kalacaktır, kalan parayla da daha iyi bir monitör, ekipman vb. Şeyler de alabilirsiniz.
hocam parça olarak mı satmak mantıklı yoksa full kasa gibi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

veyahut ekran kartını 3060 yapıp 2x 16 gb ram takıp 500 veya 1 tb ssd alsam yine idare eder mi darboğaz yapar mı çünkü anında satmak biraz zor

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Satıp yenisini al bence diğer herkesin dediği gibi bendede aynı buna benzer bir sistem vardı satıp üstüne ekleyip imzamdaki sistemi aldım

cerkes_gamer55

80+ Bronze
hocam parça olarak mı satmak mantıklı yoksa full kasa gibi mi

veyahut ekran kartını 3060 yapıp 2x 16 gb ram takıp 500 veya 1 tb ssd alsam yine idare eder mi darboğaz yapar mı çünkü anında satmak biraz zor
Hocam full kasa olarak satmak çok daha mantıklı. Çünkü indirimli hazır sistem alırsanız diğer parçalara gerek kalmayacak. Yani yaparak sisteme artı katabileceğiniz tek geliştirme 3060 ve 1tb ssd ilavesi olucaktır. Çünkü şu an 3060 olsa bile bu sistem 32 gb ram hiç kullanmayacaktır. Onun haricinde koyun ilana dursun, zaten bütçeniz var. Güzel bir fiyattan ilan açarsanız büyük ihtimalle kısa sürede satılacaktır.

Safarova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet kaya
Satıp yenisini al bence diğer herkesin dediği gibi bendede aynı buna benzer bir sistem vardı satıp üstüne ekleyip imzamdaki sistemi aldım
kaça bıraktın hocam

Hocam full kasa olarak satmak çok daha mantıklı. Çünkü indirimli hazır sistem alırsanız diğer parçalara gerek kalmayacak. Yani yaparak sisteme artı katabileceğiniz tek geliştirme 3060 ve 1tb ssd ilavesi olucaktır. Çünkü şu an 3060 olsa bile bu sistem 32 gb ram hiç kullanmayacaktır. Onun haricinde koyun ilana dursun, zaten bütçeniz var. Güzel bir fiyattan ilan açarsanız büyük ihtimalle kısa sürede satılacaktır.
teşekkür ederim

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
kaça bıraktın hocam

teşekkür ederim
Ben 7k ye satmıştım ama sizin sistemden düşüktü sizin sistem için ayrı bir konu açin bence kaça gideceği konusunda yardımcı olurlar ben òyle yapmıştım upgrade yapınca genelde pahalıya geliyor ondan satıp almak bana daha mantıklı geliyor

Top Bottom