Pc görüntü gelmiyor

altndsss

80+
Reaksiyon skoru
7
İnternette dolaşırken pc durduk yere kitlendi hiçbir tepki alamayınca power tuşundan kapatıp açtım, açtıktan sonra bu sefer monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor sorun ne olabilir ?

Sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Anakarttan olacağını düşünüyorum. bilgisayarı açma tuşuna bastığınızda fanlar dönüyor mu?

Sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Anakarttan olacağını düşünüyorum. bilgisayarı açma tuşuna bastığınızda fanlar dönüyor mu?
A320m-h anakart
16 gb 8+8 neoforza ram 3000mhz
Ryzen 3 1200
Gtx970
Fanlar çalışıyor power a basınca işlemci ekran kartı kasa fanı vs

A320m-h anakart
16 gb 8+8 neoforza ram 3000mhz
Ryzen 3 1200
Gtx970
Fanlar çalışıyor power a basınca işlemci ekran kartı kasa fanı vs
Kabloyu ekran kartına taktığına eminmisin

Emin değilim ama bi' BIOS sıfırla, belki düzelir.

Sorun Ne Anlamadım Ama Kilitlenmesi Harddiskten Kaynaklı bir şey olduğunu söyleyebilirim laptop'umda da aynı sorunu yaşamıştım

İnternette dolaşırken PC durduk yere kitlendi hiçbir tepki alamayınca power tuşundan kapatıp açtım, açtıktan sonra bu sefer monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor sorun ne olabilir ?
Kankam vallahi benim hesaba ban attılar foruma girdim sırf senin için yeni hesap açtım sorunun anakartta ve bir tık giriş seviyesi olduğu için ramleri otomatikte kullanmanı öneririm canını sıkma bir teknik servis götür 10 dakikada hallederler bana da aynısı oldu. Büyük ihtimalle klavyene ışıkta gelmiyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emin değilim ama bi' BIOS sıfırla, belki düzelir.
Yorumumu sana yazmıştım ben LegendX hesabı 1 ay banladılar. eleştirilerim modlara ağır geldi:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,506
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri