Gitmiyormouse, klavyeye güç geliyor mu?
A320m-h anakartSistem özelliklerinizi yazar mısınız? Anakarttan olacağını düşünüyorum. bilgisayarı açma tuşuna bastığınızda fanlar dönüyor mu?
Kabloyu ekran kartına taktığına eminmisinA320m-h anakart
16 gb 8+8 neoforza ram 3000mhz
Ryzen 3 1200
Gtx970
Fanlar çalışıyor power a basınca işlemci ekran kartı kasa fanı vs
Evet kankamKabloyu ekran kartına taktığına eminmisin
Dediğiniz gibi ise yani klavye fare'ye güç gelmiyorsa sebebinin anakarttan olduğunu düşünüyorum yine de bi @crazyreign baksa daha iyi olurA320m-h anakart
16 gb 8+8 neoforza ram 3000mhz
Ryzen 3 1200
Gtx970
Fanlar çalışıyor power a basınca işlemci ekran kartı kasa fanı vs
Teşekkür ederim yanıtların içinDediğiniz gibi ise yani klavye fare'ye güç gelmiyorsa sebebinin anakarttan olduğunu düşünüyorum yine de bi @crazyreign baksa daha iyi olur
Kankam vallahi benim hesaba ban attılar foruma girdim sırf senin için yeni hesap açtım sorunun anakartta ve bir tık giriş seviyesi olduğu için ramleri otomatikte kullanmanı öneririm canını sıkma bir teknik servis götür 10 dakikada hallederler bana da aynısı oldu. Büyük ihtimalle klavyene ışıkta gelmiyordur.İnternette dolaşırken PC durduk yere kitlendi hiçbir tepki alamayınca power tuşundan kapatıp açtım, açtıktan sonra bu sefer monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor sorun ne olabilir ?
Yorumumu sana yazmıştım ben LegendX hesabı 1 ay banladılar. eleştirilerim modlara ağır geldiEmin değilim ama bi' BIOS sıfırla, belki düzelir.
Ne yorumu? Ben hatırlamıyorumYorumumu sana yazmıştım ben LegendX hesabı 1 ay banladılar. eleştirilerim modlara ağır geldi![]()