Tam olarak ne yaptığınızı yazarmısınız? USB üzerinden format attınız sanırım. USB 'ye nasıl çektiniz format dosyalarını, formattan sonra hiç mi açılmadı yoksa açıldıda bi süre sonra mı açılmadı. Daha net bilgiler verin ki ona göre yardımcı olayım.Hayır yardımlarınızı bekliuyorum.
format attım USB den sonra word felan yükledim driverları yükledim yeniden başlattım.Sonra kapadım dışarı çıktım geldim ve görüntü vermemeye başladıTam olarak ne yaptığınızı yazarmısınız? USB üzerinden format attınız sanırım. USB 'ye nasıl çektiniz format dosyalarını, formattan sonra hiç mi açılmadı yoksa açıldıda bi süre sonra mı açılmadı. Daha net bilgiler verin ki ona göre yardımcı olayım.
Görüntü vermiyor diyorsunuzda PC yi açınca direk BIOS mu açılıyor? Ne hatası veriyor ekranda?format attım USB den sonra word felan yükledim driverları yükledim yeniden başlattım.Sonra kapadım dışarı çıktım geldim ve görüntü vermemeye başladı
No signal olsa BIOS ekranınıda göremezsin. Bi yerde basit mi hata yapıyorsun ama neredeGörüntü yok ekranda vermiyor no signal yani ekran olsa hata olamz
Güvenli modu denedin mi?Arkadaşlar sabah ssdye boot attım win 10 kurdum.Kapattım ve 1 saat sonra felan açtım şimdi görüntü vermiyor.Herşeyi denedim lakin olmuyor.