PC Güç Anahtarı Bağlantı Sorunu

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Videoları da izleyip yapmaya çalışıyorum ama bir türlü açamıyorum Pc yi içini temizlerken swichler oynadı çıkardım tekrar taktım ama yapamadım sanırım açamıyorum 1 saattir uğraşıyorum yardım edebilecek var mı şu hayırlı bayram gününde

Ekler

• IMG_1804.jpeg
    IMG_1804.jpeg
    1.2 MB · Hit: 48
Usb 3.0 girişi o çok kötü bellemişsin portu kral elinden geldiğince ince tornavida ile düzelt olmazsa kısa devre yapmaması için ayır çubukları birbirinden öyle kalsın

Usb 3.0 girişi o çok kötü bellemişsin portu kral elinden geldiğince ince tornavida ile düzelt olmazsa kısa devre yapmaması için ayır çubukları birbirinden öyle kalsın
Orayı kullanmıyorum zaten artık pinleri kırıldı ama pc yi açamıyorum yardım edecek kimse yok mu :(

Pinler birbirine deyiyorsa kısa devre yaptırıp açmaya bilir. Veya farketmeden pinler dışında başka şeyleride kırdın.
Kırıktı zaten ama Pc açılıyordu mesela ledleri taktım kasanın power ışığı yanıyor ama power buttonu her yere deniyorum açılmıyor pc

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 13
Power switch yeri neresi onu bilmiyorum sadece onu bağlasak Power çalışır mı led + ve - leri bağlamadan

Çatalla bile deneyebilirsin maksat ikisi aynı anda temas etsin. Gücü onlar verecek. Güç gelirse sorun tuşta demektir.
Çalıştı ama switch bağlantısıyla ilgiliymiş yanlış yerlere takmışım

İyi hayırlı olsun bozuk değilmiş en azından.
fakat gösterilen bağlantı bende işe yaramıyor çok enteresan anakartın modeline baktım birisi çekmiş videoyu aynı o şekilde yaptım çalışmadı çok farklı bi tür yapıp bağladım öyle çalıştı o yüzden garip usb 3.0 pinleride bayadır kırıktı kasanın üstündeki usbleri kullanamıyorum o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,134
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri