cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Güç kablosuna elimle baskı yapınca PC çalışıyor, elimi çektikten bir süre sonra kapanıyor. Bu kabloyu nasıl sabitlerim ?
Evet.Güç kaynağından prize çıkan kabloyu mu diyorsunuz, tam anlamadım.
Yok hocam, tam oturmuyor yuvaya. Elimle biraz basınca oturuyor elimi çektikten sonra tekrar çıkıyor.Kabloda kopukluk falan mı var ?
O zaman kablo veya güç kaynağında bir sorun vardır, onun oraya oturması lazım.Evet.
Hangi kablo ?
Bu kablo hocam.Güç kaynağından prize çıkan kabloyu mu diyorsunuz, tam anlamadım.
Değişik bir sorun ne yapabilirsin bilmiyorumEvet.
Yok hocam, tam oturmuyor yuvaya. Elimle biraz basınca oturuyor elimi çektikten sonra tekrar çıkıyor.
Hangi kablo foto yok ?Bu kablo hocam.
Ben çözebilir miyim yoksa geri mi göndereyim ?O zaman kablo veya güç kaynağında bir sorun vardır, onun oraya oturması lazım.
Hocam biraz değişik bir problem ama sanırım son kullanıcı bunu çözemez. Bence hiç ellemeden değişim veya iade iyi olabilir.Ben çözebilir miyim yoksa geri mi göndereyim ?
Hocam işte prize taktığımız var ya. İsterseniz çekip atayım.Hangi kablo foto yok ?
Güç kaynağına giden kablo mu ? O ise ya priz sorunludur ya da fiş.Hocam işte prize taktığımız var ya. İsterseniz çekip atayım.