- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sadece ekran kartını taktım diğer parçaları aldığım site montajladıİlk PC mi topladığımda benimde başıma gelmişti ama ben işlemci pinlerini yamultmuştum umarım aynı hatayı yapmamışsınıdr![]()
Ben sadece ekran kartını taktım diğer parçaları aldığım site montajladıİlk PC mi topladığımda benimde başıma gelmişti ama ben işlemci pinlerini yamultmuştum umarım aynı hatayı yapmamışsınıdr![]()
He onlar bu hatayı yapmaz heralde ama onlarda test edip yolluyor diye biliyorumBen sadece ekran kartını taktım diğer parçaları aldığım site montajladı
Başka prizde denermisnBen sadece ekran kartını taktım diğer parçaları aldığım site montajladı
DenedimBaşka prizde denermisn
Mini v2Hocam bu kasa lianli o11 dynamic flow mu ?
Acayip güzel sorması ayıp nerden kaça aldınız ne zaman ?Mini v2
Bilgisayar açılmıyor nasıl bios güncelleyebilirimpriz sorunu
bios güncellemesi
ram sorunu
PSU sorunu
anakart sorunu
gibi etkenlerden kaynaklanıyor olabilir aldığınız yeri arayıp test edip etmediklerini sorun etmedilerse geri iade edin test ettilerse siz bozdunuz derler yada demezler bilmiyorum![]()
Sinerji 5.800 falan olması lazımAcayip güzel sorması ayıp nerden kaça aldınız ne zaman ?
mantıklı konuşuyorsunuzBilgisayar açılmıyor nasıl bios güncelleyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sinerji 5.800 falan olması lazım
Hocam sıfır aldıysanız müşteri hizmetlerini arayın biBilgisayar açılmıyor nasıl bios güncelleyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sinerji 5.800 falan olması lazım