Buğrahan Mert
80+ Silver
Kasamdaki hava akışını merak ediyorum evde yapabileceğim bir şey var mı mumla fln olabilir yoksa sigarayı çekip üfleyim mi sürekli
ya ne gerek var sigara falan kasa marka modelin neKasamdaki hava akışını merak ediyorum evde yapabileceğim bir şey var mı mumla fln olabilir yoksa sigarayı çekip üfleyim mi sürekli
Thermaltake tower 300ya ne gerek var sigara falan kasa marka modelin ne
kasa küçük ama tahliye için bir çök yer koymuşlar daha detaylı bilgi için oyunlardaki sıcklıklarına bakarmısınThermaltake tower 300
Sigara üflersen akışı görmek için dumandaki nikotin geçerken yapışır kasanın içi daha çok toz toplar.Kasamdaki hava akışını merak ediyorum evde yapabileceğim bir şey var mı mumla fln olabilir yoksa sigarayı çekip üfleyim mi sürekli
Teşekkürler, mumda öyle bir şey var mı acaba fanlara fln yapışacak maddeSigara üflersen akışı görmek için dumandaki nikotin geçerken yapışır kasanın içi daha çok toz toplar.
Sıcaklıkla ilgili sorunum yok akışı merak ediyorumkasa küçük ama tahliye için bir çök yer koymuşlar daha detaylı bilgi için oyunlardaki sıcklıklarına bakarmısın
Yani ev ortamında bir seçenek yok bunu denemek için. Genelde profesyonel olarak duman makinesi ile hava akışını test ediyorlar.Teşekkürler, mumda öyle bir şey var mı acaba fanlara fln yapışacak madde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcaklıkla ilgili sorunum yok akışı merak ediyorum
hocam bu benim hayalimdeki kasa çok pahalı diye alamadım nasıl kasa memnunmusnunuz ben dik kullanırdım alsaydımTeşekkürler, mumda öyle bir şey var mı acaba fanlara fln yapışacak madde
Sıcaklıkla ilgili sorunum yok akışı merak ediyorum
Alıntıyı görüntüle
Öyle şeyleri bende düşündüm ama kalsın şimdilik ne olur ne olmazYani ev ortamında bir seçenek yok bunu denemek için. Genelde profesyonel olarak duman makinesi ile hava akışını test ediyorlar.
Aklıma kuru buz geldi onun buharıyla test edilebilir ama parçalara zararı olur mu olmaz mı bilemem sorumluluk sizde.
Sıvı soğutma olduğu için dik tercih etmiyorum dik çok hoş duruyor kesinlikle almanı tavsiye ederim çok eğlenceli kasa ileride hava soğutma alırsam ek olarak veya 240mm sıvı soğutma dik kullanabilirim bende. Daha merak ettiğin şeyler varsa özelden yaz yardımcı olurumhocam bu benim hayalimdeki kasa çok pahalı diye alamadım nasıl kasa memnunmusnunuz ben dik kullanırdım alsaydım