Neler Yeni

Pc hava akışını görmek için duman yapma

Buğrahan Mert

80+ Silver
Kasamdaki hava akışını merak ediyorum evde yapabileceğim bir şey var mı mumla fln olabilir yoksa sigarayı çekip üfleyim mi sürekli :kekw:

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Eymenarthur

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Kasamdaki hava akışını merak ediyorum evde yapabileceğim bir şey var mı mumla fln olabilir yoksa sigarayı çekip üfleyim mi sürekli :kekw:
Sigara üflersen akışı görmek için dumandaki nikotin geçerken yapışır kasanın içi daha çok toz toplar.

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigara üflersen akışı görmek için dumandaki nikotin geçerken yapışır kasanın içi daha çok toz toplar.
Teşekkürler, mumda öyle bir şey var mı acaba fanlara fln yapışacak madde
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa küçük ama tahliye için bir çök yer koymuşlar daha detaylı bilgi için oyunlardaki sıcklıklarına bakarmısın
Sıcaklıkla ilgili sorunum yok akışı merak ediyorum

1000012105.jpg

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun

Yani ev ortamında bir seçenek yok bunu denemek için. Genelde profesyonel olarak duman makinesi ile hava akışını test ediyorlar.
Aklıma kuru buz geldi onun buharıyla test edilebilir ama parçalara zararı olur mu olmaz mı bilemem sorumluluk sizde.

neon ne9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
neon ne9

Alıntıyı görüntüle
hocam bu benim hayalimdeki kasa çok pahalı diye alamadım nasıl kasa memnunmusnunuz ben dik kullanırdım alsaydım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Yani istersen sigara ile de test edebilirsin. Şahsen bilgisayarın yanında sürekli sigara içiyorum, direkt olarak içine hiç üflemedim. Ama yine de ister istemez nüfuz ediyor. Tek seferden zarar geleceğini zannetmem.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Yani ev ortamında bir seçenek yok bunu denemek için. Genelde profesyonel olarak duman makinesi ile hava akışını test ediyorlar.
Aklıma kuru buz geldi onun buharıyla test edilebilir ama parçalara zararı olur mu olmaz mı bilemem sorumluluk sizde.
Öyle şeyleri bende düşündüm ama kalsın şimdilik ne olur ne olmaz

hocam bu benim hayalimdeki kasa çok pahalı diye alamadım nasıl kasa memnunmusnunuz ben dik kullanırdım alsaydım
Sıvı soğutma olduğu için dik tercih etmiyorum dik çok hoş duruyor kesinlikle almanı tavsiye ederim çok eğlenceli kasa ileride hava soğutma alırsam ek olarak veya 240mm sıvı soğutma dik kullanabilirim bende. Daha merak ettiğin şeyler varsa özelden yaz yardımcı olurum

Top Bottom