peki sizde sürekli mi yapıyor bende mesela 10-15 saniye yapıp bir daha yapmıyorHocam driver sildim tekrar kurdum ama yok yani bu sorun neyden oluyor anlamadım ama gönderecğim bilgisayarciya gösterdim o da anlamadı
peki sizde sürekli mi yapıyor bende mesela 10-15 saniye yapıp bir daha yapmıyorHocam driver sildim tekrar kurdum ama yok yani bu sorun neyden oluyor anlamadım ama gönderecğim bilgisayarciya gösterdim o da anlamadı
Bende de aynı linkini atımpeki sizde sürekli mi yapıyor bende mesela 10-15 saniye yapıp bir daha yapmıyor
Evet birebir bu işte ben de farklı kabloyla deneyim bi ama düzeleceğini sanmam siz denemişsiniz zatenBende de aynı linkini atım
Denedim birde farklı monitörde denedimEvet birebir bu işte ben de farklı kabloyla deneyim bi ama düzeleceğini sanmam siz denemişsiniz zaten
Ekran kartınızın modeli ve markası nedirDenedim birde farklı monitörde denedim
Asus rtx 4060Ekran kartınızın modeli ve markası nedir
Seninki de mi oEkran kartınızın modeli ve markası nedir
Evet benimki de oAsus rtx 4060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seninki de mi o
Şaka mıEvet benimki de o
Yarın detaylı testler yapacağım Asus kaynaklı mı anlamış oluruzŞaka mı. Ama ben anlamadım bu Asus bana sorun yok dedi ve geri gönderdi
Ya bence bunlar hiç kontrol bile etmedi ekran kartını bana geri yolladılar.Birde bana diyorlar ki sorun ekran kartında değil ekran kartını imkanınız varsa başka kasaya takın öyle deneyin veya PSU değiştirin anakart değiştirin diyolar sanki ben internet kafe işletiyorum bir evde 1 tane kasa olur 3 4 tane mi olurYarın detaylı testler yapacağım Asus kaynaklı mı anlamış oluruz
Ya bence bunlar hiç kontrol bile etmedi ekran kartını bana geri yolladılar.Birde bana diyorlar ki sorun ekran kartında değil ekran kartını imkanınız varsa başka kasaya takın öyle deneyin veya PSU değiştirin anakart değiştirin diyolar sanki ben internet kafe işletiyorum bir evde 1 tane kasa olur 3 4 tane mi
Deneyimlerini yaptıktan sonra beni bilgilendir, çünkü ben başka monitörde denedim onda da sorun oluştuMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam detaylı deneyim ekran kartından kaynaklıysa garantiye gönderirim aynı muameleyi bana da yaparlars tüketici haklarına başvururum
Denedim ve başka monitör ve kabloda sorun olmadı sorun ya dp kablomda ya da monitörümdeDeneyimlerini yaptıktan sonra beni bilgilendir, çünkü ben başka monitörde denedim onda da sorun oluştu