Neler Yeni

PC hiç yanıt vermiyo bilen varsa yardım edebilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ferhat
Pc 2 gün önce temizlemek için soktum taktım sonra ekran gelmiyo bilgisayar ilk açıldığında fan yükselir alcalirya o bile olmuyo sabit hız donuyo bi bilgisi olan varmı

HakanCTN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Çetin
Kasa açılıyor monitöre görüntü mü gelmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Enes Sayar
Pc 2 gün önce temizlemek için soktum taktım sonra ekran gelmiyo bilgisayar ilk açıldığında fan yükselir alcalirya o bile olmuyo sabit hız donuyo bi bilgisi olan varmı
Büyük ihtimalle anakart kısa devre yapiyordur pcnin içinde vida mida kalmasın yada ram slotlarini değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısa devre değilde fanlar calisiyo hiç ekran tık yok yarım saat bekliyor bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biride değil iki PC ikide yapiyo temizledikten sonra öldü ilk defa normalde 3veya. 4 ayda temizliyomda ama hiç böyle başıma gelmemisti

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Temizlerken neler yaptin ram slotlarini kontrol et yerine oturmuş mu kabolamaya dikkat et.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
Kısa devre değilde fanlar calisiyo hiç ekran tık yok yarım saat bekliyor bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biride değil iki PC ikide yapiyo temizledikten sonra öldü ilk defa normalde 3veya. 4 ayda temizliyomda ama hiç böyle başıma gelmemisti
Ramları çıkartıp tekrar sağlam Bi şekilde tak

Top Bottom