Neler Yeni

pc hocasi dedi almayin da sistem 3

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
üye profili troll ciddiye almayınız.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
DA SİSTEM 3 de gamebooster kasa kullaniyor alinmaz sakin almayin dandikmis PC hocasi dedi almayin
EhPfE8XXsAEeTlE.jpg

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Kaan
ya artık resimli kanıt atın

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Bu konuyu açmak için özür dilerim ama gerçekten ***** biri olmak gerekiyor bunu sana özel demiyorum sen bu konuda bilgisiz birisisin yada ironi yapıyorsun.
Şöyle bir gerçek var @Abdullah Hacıgül abinin yaptıklarını görmeyen kördür
Sistemde yaklaşık 1000 TL indirim var eğer gidip Corsair spec delta alırsanda indirim var her türlü var yani , ama sen gelip sadece bir kasa için sistemi almayın diyorsun , ortada bariz bir şekilde yapılan bir iyilik var Bu adam sizin için indirimli sistem çıkarıyor kendisi para kazanmıyor mu diyenler için tabii ki kazanıyor ama bu seni etkileyen bir şey değil eğer kazanmasaydı sana bu sistemi sunamazdı ztn burda herkes kazanıyor , Abdullah abi de , markalarda , sen de , kazanıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten burda söylediklerimi üstüne alınman gereken bir durum yok, belli ki ironi yapıyorsun . ( Profil troll olmasaydı hiç belli olmuyordu)

Son düzenleme:

Gazoz Reis

80+ Bronze
Tamam almıyoruz sıkıntı yok sakin şampiyon .

Bu konuyu açmak için özür dilerim ama gerçekten ***** biri olmak gerekiyor bunu sana özel demiyorum sen bu konuda bilgisiz birisisin yada ironi yapıyorsun.
Sistemde yaklaşık 1000 TL indirim var eğer gidip Corsair spec delta alırsanda indirim var her türlü var yani , ama sen gelip sadece bir kasa için sistemi almayın diyorsun , ortada bariz bir şekilde yapılan bir iyilik var Bu adam sizin için indirimli sistem çıkarıyor kendisi para kazanmıyor mu diyenler için tabii ki kazanıyor ama bu seni etkileyen bir şey değil eğer kazanmasaydı sana bu sistemi sunamazdı ztn burda herkes kazanıyor , Abdullah abi de , markalarda , sen de , kazanıyorsun.

Zaten burda söylediklerimi üstüne alınman gereken bir durum yok, belli ki ironi yapıyorsun . ( Profil troll olmasaydı hiç belli olmuyordu)
Abi valla profill trol deil zatennE ben demedim ABİ VALLLA PC HOCASİ DEDİ O HAİN evlat dedi ben deil nolur kizma abi ben bisey yapmadim valla ya agliyom

abi zaten fakirim banlamayin nolur klavye bile trust kotu klavye nolur abi

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Sistemde yaklaşık 1000 TL indirim var eğer gidip Corsair carbide alırsanda indirim var her türlü var yani , ama sen gelip sadece bir kasa için sistemi almayın diyorsun , ortada bariz bir şekilde yapılan bir iyilik var Bu adam sizin için indirimli sistem çıkarıyor kendisi para kazanmıyor mu diyenler için tabii ki kazanıyor ama bu seni etkileyen bir şey değil eğer kazanmasaydı sana bu sistemi sunamazdı ztn burda herkes kazanıyor , Abdullah abi de , markalarda , sen de , kazanıyorsun.

Abi valla profill trol deil zatennE ben demedim ABİ VALLLA PC HOCASİ DEDİ O HAİN evlat dedi ben deil nolur kizma abi ben bisey yapmadim valla ya agliyom
brom sana niye kızayım sadece konuyu açıkladım.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan

abi zaten fakirim banlamayin nolur klavye bile trust kotu klavye nolur abi
Sana nolmuş olm

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom