banada troll gibi geldiüye profili troll ciddiye almayınız.
DA SİSTEM 3 de gamebooster kasa kullaniyor alinmaz sakin almayin dandikmis PC hocasi dedi almayin
agaa o ney laf sokmaydı öyle vurdun öldürdün yanibanada troll gibi geldi
cevap da vermiyor yorumlarıma kanıt diyorum ses çıkmıyor adamdan
Kanıt? Ayrıca niye cevap yazmıyorsun? TTNET'te modemlerin mi battı?DA SİSTEM 3 de gamebooster kasa kullaniyor alinmaz sakin almayin dandikmis PC hocasi dedi almayin
Abi valla profill trol deil zatennE ben demedim ABİ VALLLA PC HOCASİ DEDİ O HAİN evlat dedi ben deil nolur kizma abi ben bisey yapmadim valla ya agliyomBu konuyu açmak için özür dilerim ama gerçekten ***** biri olmak gerekiyor bunu sana özel demiyorum sen bu konuda bilgisiz birisisin yada ironi yapıyorsun.
Şöyle bir gerçek var @Abdullah Hacıgül abinin yaptıklarını görmeyen kördür
Sistemde yaklaşık 1000 TL indirim var eğer gidip Corsair spec delta alırsanda indirim var her türlü var yani , ama sen gelip sadece bir kasa için sistemi almayın diyorsun , ortada bariz bir şekilde yapılan bir iyilik var Bu adam sizin için indirimli sistem çıkarıyor kendisi para kazanmıyor mu diyenler için tabii ki kazanıyor ama bu seni etkileyen bir şey değil eğer kazanmasaydı sana bu sistemi sunamazdı ztn burda herkes kazanıyor , Abdullah abi de , markalarda , sen de , kazanıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten burda söylediklerimi üstüne alınman gereken bir durum yok, belli ki ironi yapıyorsun . ( Profil troll olmasaydı hiç belli olmuyordu)
Bu konuyu açmak için özür dilerim ama gerçekten ***** biri olmak gerekiyor bunu sana özel demiyorum sen bu konuda bilgisiz birisisin yada ironi yapıyorsun.
Şöyle bir gerçek var @Abdullah Hacıgül abinin yaptıklarını görmeyen kördür
Sistemde yaklaşık 1000 TL indirim var eğer gidip Corsair carbide alırsanda indirim var her türlü var yani , ama sen gelip sadece bir kasa için sistemi almayın diyorsun , ortada bariz bir şekilde yapılan bir iyilik var Bu adam sizin için indirimli sistem çıkarıyor kendisi para kazanmıyor mu diyenler için tabii ki kazanıyor ama bu seni etkileyen bir şey değil eğer kazanmasaydı sana bu sistemi sunamazdı ztn burda herkes kazanıyor , Abdullah abi de , markalarda , sen de , kazanıyorsun.
Zaten burda söylediklerimi üstüne alınman gereken bir durum yok, belli ki ironi yapıyorsun . ( Profil troll olmasaydı hiç belli olmuyordu)
brom sana niye kızayım sadece konuyu açıkladım.Abi valla profill trol deil zatennE ben demedim ABİ VALLLA PC HOCASİ DEDİ O HAİN evlat dedi ben deil nolur kizma abi ben bisey yapmadim valla ya agliyom
bir leptopcu olarak senı kınıyorum suanda yatagımda yatarken fılm ızlıyordum ve bu rahatlığı masaüstü veremezPC hocası bilgisayar almayın laptop alın derse inancakmısın
Sana nolmuş olmAbi valla profill trol deil zatennE ben demedim ABİ VALLLA PC HOCASİ DEDİ O HAİN evlat dedi ben deil nolur kizma abi ben bisey yapmadim valla ya agliyom
abi zaten fakirim banlamayin nolur klavye bile trust kotu klavye nolur abi
yatağı masaüstünün yanına koyarsınbir leptopcu olarak senı kınıyorum suanda yatagımda yatarken fılm ızlıyordum ve bu rahatlığı masaüstü veremez