Herkese merhaba PC Hocası E-Class 1.0 bilgisayarı alınır mı ? Özellikleri ve fiyatı alta ki resimde var. Şimdiden teşekkürler. SSD bilerek bunu seçtim elimde hdd ve ssd var. İlerleyen zamanlarda 8 gb ekleyeceğim alırsam.
Bilerek onu seçtim elimde hdd ve ssd var o yüzden fiyatı düşürmek için elimde olsa hiç almayacağım. Bu durumda fiyatı nasıl ayrıca bu sistem iyi midir ? Son 1 yıldır hiç bakmıyor, o yüzden hiç bir bilgim yok.
Bilerek onu seçtim elimde HDD ve SSD var o yüzden fiyatı düşürmek için elimde olsa hiç almayacağım. Bu durumda fiyatı nasıl ayrıca bu sistem iyi midir ? Son 1 yıldır hiç bakmıyor, o yüzden hiç bir bilgim yok.
Bilerek onu seçtim elimde HDD ve SSD var o yüzden fiyatı düşürmek için elimde olsa hiç almayacağım. Bu durumda fiyatı nasıl ayrıca bu sistem iyi midir ? Son 1 yıldır hiç bakmıyor, o yüzden hiç bir bilgim yok.
Gamegaraja bir göz etin bence orada size uygun bir sistem bulabilirsiniz özelleştirmeler ile.
Bu fiyat aralığında kesinlikle 1600 af öneririm 3500x gereksiz biraz
Gamegaraja bir göz etin bence orada size uygun bir sistem bulabilirsiniz özelleştirmeler ile.
Zaten 1600f ve 1660 superli bir sistem var lakin karasız kaldım. Birde ben aldıktan sonra abdullah abinin aynı fiyata daha iyisini çıkartır diye korkuyorum. Paranoyak oldum iyice
Zaten 1600f ve 1660 superli bir sistem var lakin karasız kaldım. Birde ben aldıktan sonra abdullah abinin aynı fiyata daha iyisini çıkartır diye korkuyorum. Paranoyak oldum iyice