Neler Yeni

PC Hocası E-Class 1.0 Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahri Umman
Herkese merhaba PC Hocası E-Class 1.0 bilgisayarı alınır mı ? Özellikleri ve fiyatı alta ki resimde var. Şimdiden teşekkürler. SSD bilerek bunu seçtim elimde hdd ve ssd var. İlerleyen zamanlarda 8 gb ekleyeceğim alırsam.

Ekler

• pchosacıpc.PNG
    pchosacıpc.PNG
    11.9 KB · Hit: 99

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
İlerde ram yükselticem diyorsan depolama arttırıp al

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
120 GB SSD tavsiye etmem hocam. Sadece Windows ve 2-3 oyun atarım diye alıyorsanız bulaşmayın derim.
En az 240 GB olmalı kanımca.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Bence alınmaz ssd ram yetersiz ekran kartı da eskidi artık bence 1600af'li bir sisteme yönelin...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahri Umman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120 GB SSD tavsiye etmem hocam. Sadece Windows ve 2-3 oyun atarım diye alıyorsanız bulaşmayın derim.
En az 240 GB olmalı kanımca.
Bilerek onu seçtim elimde hdd ve ssd var o yüzden fiyatı düşürmek için elimde olsa hiç almayacağım. Bu durumda fiyatı nasıl ayrıca bu sistem iyi midir ? Son 1 yıldır hiç bakmıyor, o yüzden hiç bir bilgim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alınmaz SSD RAM yetersiz ekran kartı da eskidi artık bence 1600af'li bir sisteme yönelin...
Bilerek onu seçtim elimde HDD ve SSD var o yüzden fiyatı düşürmek için elimde olsa hiç almayacağım. Bu durumda fiyatı nasıl ayrıca bu sistem iyi midir ? Son 1 yıldır hiç bakmıyor, o yüzden hiç bir bilgim yok.

İlerde RAM yükselticem diyorsan depolama arttırıp al
Bilerek onu seçtim elimde HDD ve SSD var o yüzden fiyatı düşürmek için elimde olsa hiç almayacağım. Bu durumda fiyatı nasıl ayrıca bu sistem iyi midir ? Son 1 yıldır hiç bakmıyor, o yüzden hiç bir bilgim yok.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Gamegaraja bir göz etin bence orada size uygun bir sistem bulabilirsiniz özelleştirmeler ile.
Bu fiyat aralığında kesinlikle 1600 af öneririm 3500x gereksiz biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahri Umman
Gamegaraja bir göz etin bence orada size uygun bir sistem bulabilirsiniz özelleştirmeler ile.
Zaten 1600f ve 1660 superli bir sistem var lakin karasız kaldım. Birde ben aldıktan sonra abdullah abinin aynı fiyata daha iyisini çıkartır diye korkuyorum. Paranoyak oldum iyice

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
değmez ram ve ssd az ekran kartıda iyi değil

Aynen.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Zaten 1600f ve 1660 superli bir sistem var lakin karasız kaldım. Birde ben aldıktan sonra abdullah abinin aynı fiyata daha iyisini çıkartır diye korkuyorum. Paranoyak oldum iyice
Teknoloji bu o yönden bakarsan her ay guzel sistem cikiyor o zaman hic alma...

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
daha demin birisi atmıştı teknobiyotiğin 3800tllik kasasına göre çok daha iyi. tabi 8gb ram eklenip ssd olayı çözülürse

Top Bottom