100 stok vardı 20:10da çıkacak dedikleri şeyin linkini erken koydular videoda sistemin adı gözüktü link koymadan millet vatanda sistemin adını aratıp aldı yani kısacası koca bir rezillik mağdur oldukkaç stok açılmış?
100 stok vardı 20:10da çıkacak dedikleri şeyin linkini erken koydular videoda sistemin adı gözüktü link koymadan millet vatanda sistemin adını aratıp aldı yani kısacası koca bir rezillik mağdur oldukkaç stok açılmış?
zaten çok azmış. 100 stok lafını bile yapmaya gerek yok. bunları gördükçe da'ya helal olsun diyorum 900 stoktan sistemi vermişti.100 stok vardı 20:10da çıkacak dedikleri şeyin linkini erken koydular videoda sistemin adı gözüktü link koymadan millet vatanda sistemin adını aratıp aldı yani kısacası koca bir rezillik mağdur olduk
İşte o zamanlar AMD ekran kartı diye almamıştım pişmanım hocam pişmanımzaten çok azmış. 100 stok lafını bile yapmaya gerek yok. bunları gördükçe da'ya helal olsun diyorum 900 stoktan sistemi vermişti.
Aga ayıp cidden ya hem stok az hemde belirtilen saatlerde çıkarmadılar. Param da vardı kaç haftadır böyle bişeyler bekliyordum çıktı aman ne çıktı .
Hocam 13k çok buyuk bir şey benim için hatta o 13 un 500 u bile ama sen o sistem için kaç yıl saydın kaç sistem baktın ona bakana kadar nasıl PC ler kullandın o parayı kazanabilmek için ne kadar cabaladin bilemem win8 i de görünce gözüm yaşardi bı güzel günlerde kullanŞÜKÜR YAA ! 13.500 ₺ bütçem vardı. Almayı başardım !
Arkadaşlar Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşAllah. Mutluluktan elim ayağım titriyor affola.
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar PC Hocası'nın F6 isimli sistemi çıktı !
SATIŞ LİNKİ 30 DAKİKA SONRA EKLENECEKTİR.
Yarın mesai saatleri içerisinde onaylanırsiparişi onaylanan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Kaç saat oldu onaylanmadi hala,, parayı da çekti, yarın mı onaylanır?
Hayirli olsun hocamsiparişi onaylanan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Benimde aynı mesai saatleri içinde onaylanıyor diye biliyorumsiparişi onaylanan var mı?
Alıntıyı görüntüle