Neler Yeni

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

Cesur49

80+ Bronze
üstad vallahi 10 gram altın bozdurdum sistemi de alamadım bir de üstüne hanımla kavgaya tutuştuk. ya gidip internetten farklı sitelerden bulup alacağım şimdi ya da buradan birinden bulup alacağım
Gerçekten böyle ihtiyaç sahiplerine gitmiyor ya bu ürünler deli oluyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Fikrimi belirteyim DA mod olarak:
Şahsen, sistem iyi, strateji yanlış.
Fakat tam dakikasında açılması, en azından forumuna özel stok vb. de yapabilirdi. Kişi başı 1 adet sınırlandırılabilirdi.
DA Forum'da zamanında 50 Stok forum özel f/P kralı sistem yapıldı.
tabii ki sağlayıcı kendisi olmadığı için dediklerimi de yaptırması kolay olmazdı, ama en azından birisi bile ihtiyacı olan için fırsat oluştururdu.

no-name

80+ Silver
Fakat tam dakikasında açılması, en azından forumuna özel stok vb. de yapabilirdi.
DA Forum'da zamanında 50 Stok forum özel f/P kralı sistem yapıldı. Kişi başı 1 adet sınırlandırılabilirdi.
tabii ki sağlayıcı kendisi olmadığı için dediklerimi de yaptırması kolay olmazdı, ama en azından birisi bile ihtiyacı olan için fırsat oluştururdu.
Dalga geçer gibi 100 stok çıkartmışlar hocam DA ile kapışmalaeı imkansız

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
üstad vallahi 10 gram altın bozdurdum sistemi de alamadım bir de üstüne hanımla kavgaya tutuştuk. ya gidip internetten farklı sitelerden bulup alacağım şimdi ya da buradan birinden bulup alacağım
Dostum itopya sözde indirim yapacak birkaç gün sonra onu takip et belki düzgün bir şey çıkarırlar

Furkanozr

80+ Silver
Hocam ani karar vermemenizi tavsiye ederim forumda konu açarsanız bu konu hakkında bilgili kişiler yardımcı olacaktır ki ben donanim arsivinin böyle bir sistemi bu fiyata sunucaklarindan eminim

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Fakat tam dakikasında açılması, en azından forumuna özel stok vb. de yapabilirdi. Kişi başı 1 adet sınırlandırılabilirdi.
DA Forum'da zamanında 50 Stok forum özel f/P kralı sistem yapıldı.
hocam 20:!0 dediler 20:07 de yayınladılar üstüne üstlük bunu dile getiren forumda ki insanları banladılar. sadece sistem stok sayısı sorun değil yani.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Dostum itopya sözde indirim yapacak birkaç gün sonra onu takip et belki düzgün bir şey çıkarırlar
valla benimde pek vaktim olmuyor ki işten güçten vakit bulamıyorum. evde bi bilgisayar olsun diye 2. el bakıyordum. bugün gördüm bunun reklamını alırım diye çok ümitlendim de olmadı işte. yarın hazır sistem indirimi olur mu

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
hocam 20:!0 dediler 20:07 de yayınladılar üstüne üstlük bunu dile getiren forumda ki insanları banladılar. sadece sistem stok sayısı sorun değil yani.
Yaptıkları hatayı kendileri de biliyor gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen prim kasmak amaçlı yapılmış bir sistem inanılmaz az bir stok.
Aslında stok az değil ama ihtiyacı olan yerine fırsatçılar alıyor

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Yaptıkları hatayı kendileri de biliyor gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında stok az değil ama ihtiyacı olan yerine fırsatçılar alıyor
bence kendileri bilse kimseyi banlamazlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,220
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom