Neler Yeni

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Adamlar birde 12100f de değil 12400f kullanmışlar üstüne çok az fiyat farkı ile 12600
Kanklam 12600 bırak 2700 farkla 12700 koymuş adamlar başkası olsa artı 6-7 felan koyardı. Bu ara özelleştirmeleri çok cüzzi yapıyor Vatan

Furkanozr

80+ Silver
Geçmiş olsun sizleri görünce kendimden daha çok üzülüyorum. Bu kabul edilemez bir şey gerçekten. Millet dolar altın bozdurdu borç harca girdi dakikalar içinde. Olsun başa gelen çekilir daha iyi sistemler daha iyi fiyata çıkar umarım tekrardan geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hulk gerçekse açılabilir belki
Hocam burda pc hocasının büyük vur suçu var sistemi 8 gece açmışlar ve vide ürün kodu belli olduğu için zaten o 2 dakika içerisinde alan almıs

900 stok ile 9999TL'ye RX 6600 sistem yaptım daha ne yapayım :)
@Abdullah Hacıgül Abim Allah rızası için sen tek umudumsun sen yaparsın senin tas#aklarini mangalda kizartim yerim abim

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
abi amd ekran kartlı sistem çıkarma ya

Geçmiş olsun sizleri görünce kendimden daha çok üzülüyorum. Bu kabul edilemez bir şey gerçekten. Millet dolar altın bozdurdu borç harca girdi dakikalar içinde. Olsun başa gelen çekilir daha iyi sistemler daha iyi fiyata çıkar umarım tekrardan geçmiş olsun

vatanı bilmiyorum da diğer sitelerde tekrar açtıkları olmuştu

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
reklam için o kadar insanı madur ettiler ki haftalardır kaç sistem geçti önümden 3060 lı çıkartcaz dediler yok o smokin bu smokin dedi stok 1 saniyede bitti hayır 20:10 da link yayınlancak diyip 20:07 de yayınladılar bunu da forumda söyleyen yaklaşık 20 kişiyi banladılar haftalardır bu ssitem için para tutuyorum. 13 bin yap stok 300 500 olsun ayrıca her sistem toplama videosunda stok söyleyen arkadaş bu sefer ne video da ne açıklamada ne hikmetse söyelemedi.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Abdullah kardeşim sen en doğrusunu yapıyorsun. 900 stok gayet iyi bir sayı. Bir de ürün kodunu videoya koymalar. Söylenen vakitten erken şekilde link açmalar. Büyük farkın var emin ol

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed

Çok sağolun hocam. İnşallah bidaha ki sistemler daha yüksek stoklarla gelir veya stoğun 100 olduğunu söylerler yani stok bilgisi niye vermiyosun ki videoda ona göre umutlanalım.stok Pc hocası foruma bi girdim stok 100 dü alanlara hayırlı olsun yazmış. Abi söylesene videoda stok 100 diye. Umutlanmayalım boşuna

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
abi amd ekran kartlı sistem çıkarma ya

vatanı bilmiyorum da diğer sitelerde tekrar açtıkları olmuştu
at at buna da kızgın at emmree

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç