kangal0658
80+
sistemi alıp satacak varsa neyse farkı vereyim de ben alayım o kadar altın bozdurdum şimdi gidip kazık pc almayayım
sizden şaşmamak lazım cidden onu farkettim. stok sayısını 10 yapıp video atmadığın için teşşekür ederim.900 stok ile 9999TL'ye RX 6600 sistem yaptım daha ne yapayım
Herkeste böyle bir açıklama gelecektir diye düşünüyorum.Siparişimde PSU 650w olması gerekirken 550w gözüküyor ramde 2x8gb yerine 1x8gb gösteriyor sebebi nedir ya ?
Aman reis @Abdullah Hacıgül yakında mükemmel bir sistem çıkarız onu alırız bu fırsatçılardan sistem alım demesistemi alıp satacak varsa neyse farkı vereyim de ben alayım o kadar altın bozdurdum şimdi gidip kazık pc almayayım
abi vallaha adamsın. reklam amaçlı yapıldı gibi bir şey oldu bugünkü. 1 dk geçmeden girdim siteye sepete bile ekleyemedim 5 dk sonra stok bitti zaten. çok insan mağdur oldu. gittim dolar bozdum bende bir arkadaşta dolar bozmuş. elimizde kaldı resmen. 3 kuruş fazla olsun stok yüksek olsun insanlar mağdur olmasın. kralsın valla900 stok ile 9999TL'ye RX 6600 sistem yaptım daha ne yapayım
20:10 dan önce alanların siparişleri iptal edilmeli 1-2 gün sonra tekrar satışa çıkarılmalı ama kim yapacak bu hareketi...hiçkimse100 stoklu sistemin linki 20.10'da paylaşılacak denip daha erken paylaşılıp 10 saniye içinde benim haller:
Hocam mailinize bakın ram bu şekilde ama psu 550w;Siparişimde PSU 650w olması gerekirken 550w gözüküyor ramde 2x8gb yerine 1x8gb gösteriyor sebebi nedir ya ?
Kral özelden yazarsan sahibinden ilanını atarım sanasistemi alıp satacak varsa neyse farkı vereyim de ben alayım o kadar altın bozdurdum şimdi gidip kazık pc almayayım
İmkansız bir şey söylediniz hocam20:10 dan önce alanların siparişleri iptal edilmeli 1-2 gün sonra tekrar satışa çıkarılmalı ama kim yapacak bu hareketi...hiçkimse
üstad vallahi 10 gram altın bozdurdum sistemi de alamadım bir de üstüne hanımla kavgaya tutuştuk. ya gidip internetten farklı sitelerden bulup alacağım şimdi ya da buradan birinden bulup alacağımAman reis @Abdullah Hacıgül yakında mükemmel bir sistem çıkarız onu alırız bu fırsatçılardan sistem alım deme