Erda Yıldırım
80+ Gold
10kya 3060ti almistim ama dolar farkı var ,hayırlı olsun güzel sistem.
20.10 dedilwr 20.08 de linki eklediler. ben 20.08 de girdim sisteme. 20.11 de sistem bitti -14 gösteriyo du.Zaten öyle yaptık ama 100 stok varmis birde linki erken eklediler
Aynen durumu yaşıyoruz reisinşallah bi tık pahalı olsun stok olsun yemin ederim paramla rezil oldum ya. Beş bin lira borç istedim sağdan soldan o kadar hazırlandım ya. 8 bin lira dolar bozdurdum . Bozduruken komisyon ödedim . üç kuruş kar için rezil olduğum ve 300 lira zararımla kalakaldım.
Aynen bide bu saatte altın bozdurma zararı varAlamadım ya o kadar altın bozdurdum hesaptan boşa gitti 1 saattir almaya çalışıyorum hala alınmıyor mu
Geçmiş olsun sizleri görünce kendimden daha çok üzülüyorum. Bu kabul edilemez bir şey gerçekten. Millet dolar altın bozdurdu borç harca girdi dakikalar içinde. Olsun başa gelen çekilir daha iyi sistemler daha iyi fiyata çıkar umarım tekrardan geçmiş olsuninşallah bi tık pahalı olsun stok olsun yemin ederim paramla rezil oldum ya. Beş bin lira borç istedim sağdan soldan o kadar hazırlandım ya. 8 bin lira dolar bozdurdum . Bozduruken komisyon ödedim . üç kuruş kar için rezil olduğum ve 300 lira zararımla kalakaldım.
Hulk gerçekse açılabilir belkistoklar açılacak mı tekrar
Bence o daha güzel bir sistem yapıştıracak eminim@Abdullah Hacıgül haydi be güzel abim top sende kaçıranlar için krallığını yap sende
sorma hocam ya o kadar tereddüt ettim bozsam mı altını alsam mı diye hesaptan 10 gram bozdurdum şimdi hanımla kavga ediyoruzGeçmiş olsun sizleri görünce kendimden daha çok üzülüyorum. Bu kabul edilemez bir şey gerçekten. Millet dolar altın bozdurdu borç harca girdi dakikalar içinde. Olsun başa gelen çekilir daha iyi sistemler daha iyi fiyata çıkar umarım tekrardan geçmiş olsun