Neler Yeni

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

Erda Yıldırım

80+ Gold
10kya 3060ti almistim ama dolar farkı var ,hayırlı olsun güzel sistem.

Zathien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk
Videoda kasanın 100M modelini kullanmış açıklamada yanlış yazmış ama güç kaynağı 650 gösterip 550 geliyor tuhaf. Bu fiyata farketmez de yine de hata olduğu aşikar

Üst seviye sistem arayışındaydım fakat uygun geldiği için sipariş geçtim, yorumlardan sonra farkettim kasa ve psu değişmiş ve alt model gelmiş, farkedemedim özelleştirme var mıydı ?

Furkanozr

80+ Silver
inşallah bi tık pahalı olsun stok olsun yemin ederim paramla rezil oldum ya. Beş bin lira borç istedim sağdan soldan o kadar hazırlandım ya. 8 bin lira dolar bozdurdum . Bozduruken komisyon ödedim . üç kuruş kar için rezil olduğum ve 300 lira zararımla kalakaldım.
Aynen durumu yaşıyoruz reis

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Anonim Ankh
stoklar açılacak mı tekrar

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
inşallah bi tık pahalı olsun stok olsun yemin ederim paramla rezil oldum ya. Beş bin lira borç istedim sağdan soldan o kadar hazırlandım ya. 8 bin lira dolar bozdurdum . Bozduruken komisyon ödedim . üç kuruş kar için rezil olduğum ve 300 lira zararımla kalakaldım.
Geçmiş olsun sizleri görünce kendimden daha çok üzülüyorum. Bu kabul edilemez bir şey gerçekten. Millet dolar altın bozdurdu borç harca girdi dakikalar içinde. Olsun başa gelen çekilir daha iyi sistemler daha iyi fiyata çıkar umarım tekrardan geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

stoklar açılacak mı tekrar
Hulk gerçekse açılabilir belki

Geçmiş olsun sizleri görünce kendimden daha çok üzülüyorum. Bu kabul edilemez bir şey gerçekten. Millet dolar altın bozdurdu borç harca girdi dakikalar içinde. Olsun başa gelen çekilir daha iyi sistemler daha iyi fiyata çıkar umarım tekrardan geçmiş olsun
sorma hocam ya o kadar tereddüt ettim bozsam mı altını alsam mı diye hesaptan 10 gram bozdurdum şimdi hanımla kavga ediyoruz
alamadık sistemi kaldık öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom