banka dekontunda yazarHOCAM VALALAH BİLMŞİYORUM
Ben de farketmedim nerede gözükmüşNerde gözüktü fark etmedim.
Aynısın ben yaşıyorum Allah sabır versin bizekırk yılın başı babamı almaya ikna etmiştim alıyordum kayıt olmadığım için 3 5 dakika ona gömdüm kaçtı ilk defa almaya bu kadar yaklaşmıştım şuan elim ayağım titriyor
Ya bu ziraatin Allah belasını versin ya limit kotmuş 10 bin lira gitti sistem. Bide 100 stok ne abi 500 stoktan aşşa yapmayın şu sistemi 13bin olsun 14bine bile razıyız stok yüksek olsun ya 3 dkka biter mi stokMalesef
Keşke param olsaydı kasım ayında baya elime para geçicekti alamadımbanka dekontunda yazar
Hocam sadece ziraat değil bütün bankalarda var o geçen sene vok friday sistemi almak üzereyken o yüzden alamamıştım müşteri hizmetlerini arayıp açtırmanız gerekliYa bu ziraatin Allah belasını versin ya limit kotmuş 10 bin lira gitti sistem. Bide 100 stok ne abi 500 stoktan aşşa yapmayın şu sistemi 13bin olsun 14bine bile razıyız stok yüksek olsun ya 3 dkka biter mi stok
Bilmiyorum ki direk site linki yok videoda sanırımBen de farketmedim nerede gözükmüş
Yok düzeltirler herhaldeaceleden göremedim sıkıntı olur mu?
Aynen öyle bu konuda @Abdullah Hacıgül kral en az 400 stok yapardı ben Abdullah abime güveniyorum oda böyle bir sistem çıkarırYa bu ziraatin Allah belasını versin ya limit kotmuş 10 bin lira gitti sistem. Bide 100 stok ne abi 500 stoktan aşşa yapmayın şu sistemi 13bin olsun 14bine bile razıyız stok yüksek olsun ya 3 dkka biter mi stok
Böyle sistemleri almadan önce ne yapmak gerek önce alabilmek için hazırlıkYok düzeltirler herhalde