MD3 giriş seviyesi olacak. Böyle yüksek seviye bir sistem olmayacak. Almak istersen alabilirsin..sence almalımıyım yoksa md 3 ümü bekleyeyim
çok arada kaldım md3 ü en az 1660 olursa alırımMD3 giriş seviyesi olacak. Böyle yüksek seviye bir sistem olmayacak. Almak istersen alabilirsin..
Ama Orta seviye sistem almayı planlıyorsan MD3 tavsiye etmem. Max 1660s olur diye düşünüyorum..
MD3 1660S ile makul bir fiyata çıkarsa çok daha mantıklı bir alışveriş olurMD3 giriş seviyesi olacak. Böyle yüksek seviye bir sistem olmayacak. Almak istersen alabilirsin..
Ama Orta seviye sistem almayı planlıyorsan MD3 tavsiye etmem. Max 1660s olur diye düşünüyorum..
kasa ve psu zaten vasatbari yüksek fiyata güzel kasa güç kaynağı vs koysalardı da o paraya değseydi. Başkaları 17-18 den satınca zannediyorlar ki normali o ve bu fiyata koyunca çok indirim yapmış gözüküyorlar. bende almayı düşünüyordum ama bu halde almam. al-satcılara laf eden arkadaşlar alabilir. sonucta al-sata gelse bile binlik bırakır oda uğraşmaya değmez.