Neler Yeni

PC Hocası gamegaraj sistem geliyor !!

rterdogan

80+
Gamegaraj hem fiyatlandırma kötü, hem site kötü, neyin iyi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalite f/p itopyadadır

Haha, milletle dalga geçiyorlar resmen.

Ben kabaca bir hesaplama yaptım, kartı yurtdışından alsam aynı sistemi akakce'den 14200'e toplayabiliyorum. Ki aynısını toplamam, aynı fiyata her ürünün daha iyisini indirimlerden bulur toplarım. Eğer böyle seçmece ürünlerle bir sistemi alacaksam piyasadan en az 3-4 bin aşağı olmalı. Burada 11 diye konuşuluyordu ama benim görüşüme göre 11 de verilmez, şu piyasa şartlarında bu sistemin max. fiyatı 9999 olmalı, 9499 bile olabilirdi.

Almayın arkadaşlar, yazık günah o paraya.

Şu sıra adam akıllı bir sistem çıkacağını hiç sanmıyorum, adamlar doların 15-16 lira olduğu zamanlardaki fiyatlara bile düşürmediler, 11e göre fiyatlama yaparlar mı hiç? Benim almak istediğim 1-2 ürün var, adamlar dolar düşünce fiyat düşürmeyi bırakın satışı kapattılar. Ucuza satmak yerine hiç satmayalım, 2 aya zaten fiyat artar diye düşünüyorlar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,387
İsim
Diyarhan

Ben kabaca bir hesaplama yaptım, kartı yurtdışından alsam aynı sistemi akakce'den 14200'e toplayabiliyorum. Ki aynısını toplamam, aynı fiyata her ürünün daha iyisini indirimlerden bulur toplarım. Eğer böyle seçmece ürünlerle bir sistemi alacaksam piyasadan en az 3-4 bin aşağı olmalı. Burada 11 diye konuşuluyordu ama benim görüşüme göre 11 de verilmez, şu piyasa şartlarında bu sistemin max. fiyatı 9999 olmalı, 9499 bile olabilirdi.

Şu sıra adam akıllı bir sistem çıkacağını hiç sanmıyorum, adamlar doların 15-16 lira olduğu zamanlardaki fiyatlara bile düşürmediler, 11e göre fiyatlama yaparlar mı hiç? Benim almak istediğim 1-2 ürün var, adamlar dolar düşünce fiyat düşürmeyi bırakın satışı kapattılar. Ucuza satmak yerine hiç satmayalım, 2 aya zaten fiyat artar diye düşünüyorlar.
Ben 1000$ ın 1 kuruş üstünü vermem dedim adamlar 1200$ a çıkardı şaka gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar

Görüşün iyi güzel de 9999TL RTX 3060'lı sistem bekliyorsan daha çok bekleyeceksin gibi :)

Erimtan

80+ Bronze
Şuan alabilen insanlar oluyormu mesela :D siteye giriş yok.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
parçaları kovalamak amazondan falan almak en mantıklısı. bugün rx6600 vardı 6700tlye. hazır sistemlerde hayal oldu artık parça parça toplayacaz

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
ben girebildim 2 kişi almıştı. hadi yine iyisiniz usb bellekte hediye. :)

Jkar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Doğukan
+2.000 liraya da 3060ti eklenebiliyormuş ama o da mini :D:D

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Benim moralim bozuldu uzun bir süre daha bilgisayar alamıcam herhalde

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
yılsonu sistemi + dolar kurunun düşüşte olması gayet güzel bir fiyat verebilirdin ve herkesten +1 puan alabilirdin gamegaraj. :D

ExploiT

80+ Bronze
Arkadaşlar her sistemi çıktığı dönemde değerlendirmek gerekir. Ürün sadece tl bazında artmıyor dolar bazında da artabiliyor. Boş yorum yapmayın piyasada ki muadil sistemler ile kıyaslayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,017
Üyeler
165,623
Son üye
Bahattin Demir1
Top Bottom