ExploiT
80+ Bronze
ya sepete ekleyemiyorum bende giriyorum 1 kişi daha almış
ya sepete ekleyemiyorum bende giriyorum 1 kişi daha almış
Gamegaraj rezilliği resmen normalde fiyatı pahalı olsa bile stok şimdiye kadar tükenmeliydi.
aşşagı in biraz sepete ekle varya sepete ekleyemiyorum bende giriyorum 1 kişi daha almış
Alıntıyı görüntüle
Oraya herkes giriyor zaten ama sepete ekle butonuna basamıyorsun hiçbir şekilde.
nasıl yapıyorsunuz aga ben anlamıyorum sepete ekle açılmıyor.rahatladı valla aldık şimdi biz 2 arkadaşıma 12 tane kaldı
farklı tarayıcıyla dene mozzila opera herşeyden denedik zar zor aldıknasıl yapıyorsunuz aga ben anlamıyorum sepete ekle açılmıyor.
biraz aşşagı in orada sepete ekle yazıyornasıl yapıyorsunuz aga ben anlamıyorum sepete ekle açılmıyor.
Hocam pchocası son zamanlarda full falso ya maalesef. Kendilerini takipten çıktım abonelikten de çıktım.Rezalet bir kampanyaydı tebrik ederim fiyat yüksek stok 30 site desen berbat PC hocası forumun da olmanın hiçbir işe yaramaması ve çok geç gereksiz yönlendirmeler oldu.10 bin 'in biraz üstü 13.300'müş bunu da öğrenmiş oldum.
Amazondaki kartı da kaçırdım zaten Abdullah Abinin ki inşallah iyi olur.Hocam pchocası son zamanlarda full falso ya maalesef. Kendilerini takipten çıktım abonelikten de çıktım.