PC HOCASI-GG12 Alınır mı?

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
118
Normalde ELITE-7800XT adlı sistemi alacaktım ama ona zam geldi. Ayrıca zaten PSU'ı kötüydü o yüzden PC HOCASI-GG12 adlı sistemi almayı düşünüyorum. Bazı özelleştirmeler ile fiyatı 45.411₺ oluyor. Sizce değer mi?..

Normalde ELITE-7800XT adlı sistemi alacaktım ama ona zam geldi. Ayrıca zaten PSU'ı kötüydü o yüzden PC HOCASI-GG12 adlı sistemi almayı düşünüyorum. Bazı özelleştirmeler ile fiyatı 45.411₺ oluyor. Sizce değer mi?..
Reis ben almam aşşırı pahalı 10Kdaha pahalı bu sistem.
Kampanyalı 35-37K arası çıkan sistemlerden

36dan fazla etmez bu sistem ki birkaç ay öncesine kadar 36ya bulunuyordu. Yeni ekran kartları gelsin birkaç bin düşer fiyatı o zaman alınabilir olur ama burası Türkiye ne olacağı belli olmaz :shy:

36dan fazla etmez bu sistem ki birkaç ay öncesine kadar 36ya bulunuyordu. Yeni ekran kartları gelsin birkaç bin düşer fiyatı o zaman alınabilir olur ama burası Türkiye ne olacağı belli olmaz :shy:
çok doğru kafadan 10k pahalı yeni kartlar beklenmeli

Dolar artmadı asgari ücret şubatta alınıyor, Fiyatlar saçma uçmuş

Bende elite 7800 xtli model e bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri