Neler Yeni

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
Yav bi git Allah için nerde eziyor 3-5 fps bazı yerlerde 7800xt ne farkı hissedeceksin bilginiz olmadan yazıp çizmeyin sıcaklık 10-20 derece nasıl fark ediyor 4070 süper 65 dereceyken bu 80 derece mi oluyor :D

2k ayarlarda sıcaklık ve fpslere bak.
nvidia amdinin 1-2 teknoloji önünde, kim neden amd kart alsınki 4070 super alma imkanı varken?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
bu sistem ilk cıktıgı zaman fiyatına göre rakipsiz bir sistemdi ama zam yediği için artık mantıklı gelmiyor bana. şu fiyatlara çıkan 42 /45 arası bir para ayarlayıp 4070 superli bir sistem alsın. avantajınız şu olur kart hem daha soğuk çalışıyor hem daha fazla fps alırsınız özellikle 2k için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

farkı hissedemezsin derken? 4070 bu karttan 10/20 derece daha soğuk çalışıyor ve 2k kullanırsan arada 20 fps bir fark var.
beyler lütfen biraz araştıralım insanlar yorumlara bakıp ürün alıyor.
adam haklı beyler 20 derece fark yaratıyor :D sana en iyi grafik isteyen 2 oyundan biri attım

nvidia amdinin 1-2 teknoloji önünde, kim neden amd kart alsınki 4070 super alma imkanı varken?
Dostum bırakın bu teknoliji lafını artık kaç oyun destekliyor veya onu geçtim kaç kişi fsr-dlss ayarlarıyla uğraşıyor adam giriyor oyuna ayarları fulluyor keyfine bakıyor

Ekler

• 1734351634602.png
    1734351634602.png
    856.8 KB · Hit: 8
  • 1734351690148.png
    1734351690148.png
    851.4 KB · Hit: 8

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk

Hocam video çalışmıyor

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
adam haklı beyler 20 derece fark yaratıyor :D sana en iyi grafik isteyen 2 oyundan biri attım

Dostum bırakın bu teknoliji lafını artık kaç oyun destekliyor veya onu geçtim kaç kişi fsr-dlss ayarlarıyla uğraşıyor adam giriyor oyuna ayarları fulluyor keyfine bakıyor
hocam iki kart arasında kıyaslama doğru değil zaten. ikiside iyidir bence ama anlamıyor kimse nvdia var
Hocam video çalışmıyor
bende acılıyor türkiye ye kapatmıslar herhalde.
videoda 2k ayarlarda baya fps ve sıcaklık farkları var.
ben zaten 7800 kötü demiyorum, ama imkan varsa 4070 super almak daha mantıklı diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Hocam video çalışmıyor
rastgele youtube 4070süper vs 7800xt 2k yaz herhangi bir video gir biri 2k diğeri 4k ben burda yazana mı inanayım arkadaşın söylediğine mi :D

hocam iki kart arasında kıyaslama doğru değil zaten. ikiside iyidir bence ama anlamıyor kimse nvdia var

bende acılıyor türkiye ye kapatmıslar herhalde.
videoda 2k ayarlarda baya fps ve sıcaklık farkları var.
ben zaten 7800 kötü demiyorum, ama imkan varsa 4070 super almak daha mantıklı diyorum.
Tam aksine 7800xt şiddetle tavsiyem ben 7900gre alırken de bana 4070süper al dediler iyi ki dinlememişim hem az para verdim hem daha fazla performans alıyorum hemde vram daha fazla :D elde tutulacak bir yanı yok fanboylar tutturmuş teknoloji :D bir çok kişi daha nasıl açıldığını bilmez bende dahil girerim oyunuma vururum grafikleri yukarı keyfime bakarım

Ekler

• 1734352023550.png
    1734352023550.png
    971 KB · Hit: 7
  • 1734352073105.png
    1734352073105.png
    1.2 MB · Hit: 7

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
rastgele youtube 4070süper vs 7800xt 2k yaz herhangi bir video gir biri 2k diğeri 4k ben burda yazana mı inanayım arkadaşın söylediğine mi :D

Tam aksine 7800xt şiddetle tavsiyem ben 7900gre alırken de bana 4070süper al dediler iyi ki dinlememişim hem az para verdim hem daha fazla performans alıyorum hemde vram daha fazla :D elde tutulacak bir yanı yok fanboylar tutturmuş teknoloji :D bir çok kişi daha nasıl açıldığını bilmez bende dahil girerim oyunuma vururum grafikleri yukarı keyfime bakarım
doğrudur hocam hayırlı olsun sana o zaman. 7800 parasına göre güzel bir kart oda iyidir.

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk

7800xt daha mantıklı geliyor ya param çok olsa NVDİA tercih ederim orası ayrı

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
7800xt daha mantıklı geliyor ya param çok olsa NVDİA tercih ederim orası ayrı
ikiside iyi kart ya alıp performans alamıyorum diyen adam yoktur.
ama bu arkadasın attıgı ss tek oyundan anlık fps değerlerinden alınmış. full videolarda 4070 super daha soğuk ve daha verimli calısıyor bakan arkadaşları yanıltmasın.

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk
ama bu arkadasın attıgı ss tek oyundan anlık fps değerlerinden alınmış. full videolarda 4070 super daha soğuk ve daha verimli calısıyor bakan arkadaşları yanıltmasın.

Doğrudur hocam bununla derdim yok ama dediğim gibi 7800XT daha mantıklı geliyo daha uygun aynı/benzer performans gibi

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
Doğrudur hocam bununla derdim yok ama dediğim gibi 7800XT daha mantıklı geliyo daha uygun aynı/benzer performans gibi
yani fiyatı daha ucuz performansıda iyi sadece oyun oynayan adama güzel bir seçim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan feyzi kaya
bende bu sistemi almayı düşünüyordum baya araştırdım alacaktım bu sistemi alanlar sorun yaşamış iyi bi araştır istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
pu hahhahah
gir istediğin bölümü aç kaç tane oyunda 4070süper daha sıcak veya soğuk söyle bana

Rast gele tıklıyorum ve hiç bir sorun göremiyorum :D 10-20 derece daha soğuk çalışan bir kart göremiyorum atıyorsunuz bari tutarlı atın da yemiş gibi yapalım burda a-b savunmaya gerek yok parana göre en çok hangisi daha iyi performans veriyor ona bakıyoruz

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
Bakalım bu gözler daha neler görecek. Adamlar 7800 karta 4070 süperden iyi diyorlar, bilimde açıklaması bile yok bunun.. Uzatmamak için hayırlı olsun diyorum yok hala alıntı yapıyorlar. Tamam paran yoktur amd gibi teknolojiyi geriden takip eden kart almısındır saygı duyuyorum işte uzatmaya gerek yok.
pu hahhahah

gir istediğin bölümü aç kaç tane oyunda 4070süper daha sıcak veya soğuk söyle bana

Rast gele tıklıyorum ve hiç bir sorun göremiyorum :D 10-20 derece daha soğuk çalışan bir kart göremiyorum atıyorsunuz bari tutarlı atın da yemiş gibi yapalım burda a-b savunmaya gerek yok parana göre en çok hangisi daha iyi performans veriyor ona bakıyoruz
hadi ben cahilim bu koskoca firmalardamı cahil

Top Bottom